Annonce
Musik

Sangerinde udgiver album om sexkrænkelser: "Det sværeste jeg har gjort"

Svenske Jenny Wilson er aktuel med et selvbiografisk album om sexkrænkelser.

Jenny Wilson. Foto: Niels Hougaard

Up/Another round/Come on and pick me/Because you wanna drag me down/Beam me up/Take me down/I’m a victim ’cause there’s nobody around...

Sådan lyder en af teksterne på det kommende album - "Exorcism" - fra den svenske sangerinde Jenny Wilson.

Jenny Wilson beskriver selv albummet som dybt personligt og selvbiografisk. Det handler om hendes egne oplevelser med sexkrænkelser.

"Det her er det sværeste, jeg har gjort. På så mange planer," udtaler hun i en pressemeddelelse.

Jenny Wilson var i tvivl om, hvorvidt hun skulle tie eller tale om sine oplevelser. Hun fortæller, at hun ikke havde ord for, hvad der var sket, men at hun at alligevel måtte tale om det.

"Jeg ville genvinde det, som jeg havde tabt. Vaske det bort, som havde gjort mig ondt."

"Exorcism" udkommer 23. marts.

Men allerede 26. januar lander førstesinglen "Rapin".

Og 15. marts inviterer Jenny Wilson og CPH:DOX til åbningsaften på Kunsthal Charlottenborg under titlen: "EXORCISM – En Aften med Jenny Wilson."

Her vil hun kuratere kortfilm, afholde forpremiere og lyttesession for "Exorcism" med Q&A. Endvidere bliver der mini-koncert med Jenny Wilson.

Følg
Jyllands-Posten
SE OGSÅ
Annonce
Annonce
Forsiden lige nu

Klubhuset for Hollywoods danske stjerner

På Hollywood Boulevard i Los Angeles kan Nordens førende musikere, skuespillere og kunstnere nu samles under et tag. Nephew-guitaristen Kristian Riis har skabt kulturambassaden Nordic LA, der skal hjælpe skandinaver fra den kreative branche med at slå igennem i USA.
Annonce
Annonce
Annonce
Rytmisk musik
Annonce
På den anden side

Kommentar: Måske skulle de læse lidt Hal Koch i SF?

Palle Weis
Boykotten af åbningsgudstjenesten viser, at nu fører også de folkevalgte an i den identitetspolitiske balkanisering af samfundsdebatten.
Annonce

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her