Annonce
Musik

Forbes afslører: Her er listen over de bedst betalte musikere

Takket være streaming, modekontrakter og 105 liveshows tjente listens yngste deltager mere i år end nogensinde før.

Sangerinden Beyonce ligger takket være sin World Formation Tour som nummer to på listen over højst betalte musikere. Billedet her er fra hendes koncert i Parken i juli 2016. Foto: Timothy McGurr/AP

Hvert år i december afslører pengemagasinet Forbes sin liste over de bedst betalte musikere. Og nu er listen for 2017 klar.

I toppen ligger artister som Beyonce, Coldplay og Justin Bieber. Men vinderen, hvilket man vel godt kan udpege ham som, hedder i år Diddy. Den amerikanske rapper, skuespiller og finansmogul hedder i virkeligheden Sean Combs og tjente 130 mio. dollars (820 mio. kr.) - bl.a. takket være en godt betalt kontrakt med vodkamærket Ciroc og en indbringende turné.

Forbes' Liste:

Magasinet Forbes har kigget på musikernes indkomst før skat fra 1. juni 2016 til 1. juni 2017.

Man har i beregningen ikke fjernet evt. gebyrer til agenter, managere og advokater.

I hælene på Diddy ligger sangerinden Beyonce. Takket være sin Formation World Tour, der sluttede sent i 2016 og dermed talte med i Forbes beregninger, tjente hun 105 mio. dollars (663 mio. kr.)

Resten af top 5 udgøres af rapperen Drake, The Weeknd og Coldplay, der hver især tjente mellem 94-84 mio. dollars (600-530 mio. kr.).

Det yngste navn på listen er Justin Bieber, der i år har tjent flere penge end nogensinde før i sin karriere. 105 liveshows har han lavet, og derudover har hans opsparing haft gavn af en lukrativ kontrakt med tøjmærket Calvin Klein, en serie af emojis kaldet "JustMoji", og dertil har han opnået mere end en milliard streaminger af numre, han har medvirket på. Bl.a. sommerens uundgåelige "Despacito", som han lavede i samarbejde med Daddy Yankee og Luis Fonsi.

Den fulde top 10:

1) Diddy ($130m)

2) Beyonce ($105m)

3) Drake ($94m)

4) The Weeknd ($92m)

5) Coldplay ($88m)

6) Guns N' Roses ($84m)

7) Justin Bieber ($83.5m)

8) Bruce Springsteen ($75m)

9) Adele ($69m)

10) Metallica ($66.5m)

Følg
Jyllands-Posten
SE OGSÅ
Annonce
Annonce
Forsiden lige nu
Annonce
Annonce
Annonce
Rytmisk musik
Annonce
På den anden side

Kommentar: Måske skulle de læse lidt Hal Koch i SF?

Palle Weis
Boykotten af åbningsgudstjenesten viser, at nu fører også de folkevalgte an i den identitetspolitiske balkanisering af samfundsdebatten.
Annonce
Djævlens bro fører til fransk Catalonien
Det rødgule catalonske flag vajer både på Pyrenæernes nord- og sydside. Men mens de fleste har hørt om det spanske Catalonien, er det franske Catalonien mindre kendt. 
Se flere
Bolig
Guide til fremtidens hygge-begreb: Med ikigai kan du give dit liv personlighed
Ikigai er en japansk livsvisdom, der handler om at søge mening med livet. Begrebet har eksisteret siden oldtiden, men er i dag ved at overgå hygge-begrebet. Her er nogle gode råd til, hvordan du selv kan bruge ikigai i indretningen. 
Se flere

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her