Litteratur

Amazons bedst sælgende bog har 266 blanke sider

Bogen har startet en heftig debat på de sociale medier.

En ny bog med titlen: "Grunde til at stemme på demokraterne" har 266 blanke sider og ligger nummer et på Amazon. Foto: Screenshot fra Michael J. Knowles' twitteropslag.

En ny bog, som hedder "Grunde til at stemme på demokrater", er god til de læsetrætte og ligger i øjeblikket nummer et på Amazons hjemmeside over bedst sælgende bøger.

Indholdsfortegnelsen giver et overblik over, hvad bogens kapitler handler om som eksempelvis "Udenlandsk politik", "Økonomi" og andre politiske emner. Og derfra skal man vende mange sider mellem kapitlernes overskrifter for at støde på flere bogstaver.

Bogen er nemlig hurtigt læst med sine 266 helt blanke sider.

Det er skuespilleren Michael J. Knowles, som arbejder for det amerikanske, konservative medie "Daily Wire", der har udgivet bogen på egen hånd.

Den har antændt en stor debat på de sociale medier på grund af det klare budskab om demokraterne. Især på twitter har flere reageret med enten begejstrede eller spydige kommentarer til bogen.

»Hvor og hvornår kan jeg få fat i dette mesterværk?« skriver en.

»Han snød alle, der købte den bog. Det var sikkert kun republikanere, der betalte for blanke sider,« skriver en anden.

Knowles har efterfølgende sagt til det amerikanske medie Fox News, at det, der virkelig er fantastisk ved bogen, er, at man kan nå fra forsiden til bagsiden på cirka 15-20 sekunder.

På Amazon er bogen beskrevet som en "must-have" til kaffebordet.

»Den mest udmattende researchede og sammenhængende argumenterende analogi om det demokratiske parti hidtil,« står der om bogen.

Den konservative, politiske kommentator Ben Shapiro, har anmeldt bogen med ét enkelt ord, nemlig "Grundig".

Siden bogens lancering i februar er en lignende bog blevet publiceret den 10. marts med næsten samme titel, nemlig "Grunde til at stemme på republikanerne". Bogen giver igen i beskrivelsen på Amazon, hvor forfatteren kommenterer den amerikanske præsident Donald Trumps politik.

»Den er god til den onkel, som tror, at den eneste måde man kan stoppe immigranter fra at få fat i sine våben, er at få flere våben, Perfekt til den bedstemor, som stadig bruger ordet farvet og ikke siger blyant bagefter,« står der.

Følg
Jyllands-Posten
Annonce
Annonce
Forsiden lige nu

Kommentar: Den 4. marts bliver en skæbnedag for Europa

Merkel har slidt sine partnere ned både ude og hjemme, og resultatet kan blive en simultan politisk krise.
Annonce
Annonce
Litteratur

Det danske tegneseriegys har det godt

Dystre fyrtårne, Sherlock på dansk og genfortolkninger af spændingsromaner for børn. Tre aktuelle danske bøger viser på hver sin måde, hvordan man skaber mysterier i stribeform.
Annonce
På den anden side
Annonce
Annonce
Biler
Nummer 2: Klassens smukkeste SUV satser på høj komfort
Volvo XC60 er på mange områder en imponerende fin konstruktion, hvor komfort og sikkerhed er i højsædet. Samtidig er designet så vellykket, at det næppe kan gøres bedre. 
Se flere
Bolig
Disse renoveringer kan betale sig i det tidlige forår
Nogle boligprojekter som indendørs pudse- og malearbejde kan være billigere at få lavet i den kommende tid, hvor vejret stadig er ustadigt og koldt. 
Se flere

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her