Kuss Kvartetten på Kronborg

<p>Usædvanligt flot kammermusikprogram på Kronborg Slot i august</p>

En lykkelig familiebegivenhed hos et af medlemmerne har gjort, at Oslo Strygekvartet har bedt om at måtte blive løst fra sin aftale med Kronborg Kammermusik Festival, der finder sted for første gang i Slotskirken fra torsdag den 20. til søndag den 23. august.

På anbefaling fra Leif Ove Andsnes, som også medvirker i festivalen, er det med ret kort varsel lykkedes at engagere en spændende erstatning, den tyske Kuss Kvartet

Første gang i Danmark

Den har navn efter førsteviolinisten, Jana Kuss, og gæster Danmark for første gang i sin nuværende sammensætning. Den regnes for en af de allermest lovende unge strygekvartetter overhovedet og har en solokontrakt med pladeselskabet Sony.

De fire strygere har allerede optrådt med succes på Salzburg Festspillene og Schubertiaden i Schwarzenberg, og de vil da også spille Schuberts store C-dur strygekvintet på den første fredagskoncert den 21.august. De vil på Kronborg også spille sammen med klarinettisten Sharon Kam. Man kan på www.kronborgkammermusik.dk se nærmere om det usædvanligt fine og spændende program.

Andre læser

Mest læste

Del artiklen