Annonce
Klassisk musik

Blind stjernetenor giver koncert i Danmark

Italienske Andrea Bocelli kommer til Danmark. Han giver koncert i Royal Arena i København 12. marts 2019.

Arkivfoto: Charles Sykes/AP

Det danske publikum kan til marts næste år opleve Andrea Bocellis store stemme, når tenoren, der også er kendt som "den blinde tenor", optræder i Royal Arena i København

Det oplyser koncertarrangøren ICO Concerts.

I Royal Arena bliver Andrea Bocelli flankeret af et symfoniorkester og et stort kor, når han fremfører nogle af operaens største sange og sine egne mest populære hits.

Andrea Bocelli er født i Toscana i Italien. Han blev født med grøn stær og mistede synet allerede som 12-årig. Inden da havde han lært at spille klaver og tværfløjte.

Det er dog hans sangtalent, der har gjort ham berømt. Han fik sit gennembrud i 1990'erne. Først i hjemlandet side om side med tenoren Luciano Pavarotti og efterfølgende i resten af verden på turné med verdensstjernen Zucchero.

Andrea Bocelli har solgt mere end 80 millioner album på verdensplan og har sunget duetter med flere store kunstnere - blandt andre Céline Dion.

Senest har han sammen med den britiske popstjerne Ed Sheeran lavet nummeret "Perfect Symphony".

Ved Andrea Bocellis seneste koncert i Danmark var der udsolgt, da han optrådte i Forum i København.

Andrea Bocelli er i dag 59 år.

Billetsalget begynder den 6. april klokken 10 via ticketmaster.dk. Billetpriserne starter fra 355 kroner plus gebyr.

/ritzau/

Følg
Jyllands-Posten
SE OGSÅ
Annonce
Annonce
Forsiden lige nu
Annonce
Annonce
Annonce
Klassisk
Annonce
På den anden side
Annonce
Punjab skiller sig ud i Indien: Her kan man godt lide alkohol og kød i maden
Nye visumregler har gjort Indien mere tilgængeligt, og 1. oktober har Air India etårs jubilæum på deres direkte flyvning mellem København og Delhi. Herfra kan man rejse til Punjab ved den pakistanske grænse. 
Se flere

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her