Kendte briter elsker "Forbrydelsen"

Anmeldere, en popstjerne og David Cameron er enige: "Forbrydelsen" er fantastisk.

De første par afsnit af "Forbrydelsen 2" er netop blevet vist på BBC, og som selv om anmelderne ikke er lige så begejstrede, som de var for etteren, kan flere dog heller ikke stå for serien denne gang.

"Hvorfor sprang jeg ikke med på vognen noget før? Hvad ventede jeg på, en invitation? To afsnit og jeg er allerede begyndte at udvise symptomer på en håbløs fantilstand, inklusiv den vrangforestilling at jeg et eller andet sted hele tiden har været i stand til at tale dansk," skriver The Guardians anmelder efter søndagens seneste afsnit.

Kate Bush elsker "Forbrydelsen"

"Forbrydelsen 1" med Sofie Gråbøl i rollen som kriminalbetjenten Sarah Lund blev hædret med den britiske prestigefyldte britiske tv-pris BAFTA som bedste internationale dramaserie, og omkring en halv mio. briter fulgte med, hver gang et afsnit gik over skærmen tidligere på året.

Blandt dem var den albumaktuelle sangerinde Kate Bush, som ikke kan lade være med selv at nævne serien i et interview med musikmagasinet Gaffa.

"Det er en fantastisk serie, den er utrolig velskrevet, og det var nogle meget smukke billeder, det var København, ikke? Serien var meget populær i England. Det er noget af det bedste tv, jeg har set i årevis," siger hun.

Lund er cool

Også premierminister David Cameron har i et tidligere interview med The Telegraph fortalt, hvordan han under en ferie med sin kone Samantha lå i sengen og så "Forbrydelsen 1".

“Vi burde lave mere fjernsyn som den serie i dette land. Er Lund ikke vidunderlig? Lund minder mig faktisk meget om Samantha. Lund og Samantha er meget cool," sagde han.

null

Mere som dette

Andre læser

Mest læste

Del artiklen