Crystal favorit til at afløse Murphy

Hvis man spørger filmentusiasterne, er der ingen tvil om, hvem der bør afløse Eddie Murphy.

Artiklens øverste billede
Foto: All Over Press

Han topper en meningsmåling, Fandango.com satte i gang, så snart Murphy havde trukket sig i går.

Hjemmesidens redaktør Harry Medved fortæller nyhedsbureauet WENN, at responsen er overvældende:

»På under tre timer havde flere end 1.000 stemt,« beretter han.

Crystal fører

Undersøgelsen fortsætter, men lige nu ligger Crystal i spidsen med 16 procent af stemmerne, mens Muppet-dukkerne på andenpladsen har 14 procent. Tom Hanks er nummer tre med 8 procent.

Hanks er en af branchens helt store favoritter, fordi han arbejder tæt sammen med den nyudnævnte Oscar-producer Brian Grazer på samme måde, som Murphy kører et tæt parløb med den fratrådte Brett Ratner.

Hugh Jackman

En anden kandidat, branchefolkene peger på, er Hugh Jackman, som med stor succes stod i spidsen for Oscar-uddelingen i 2009.

Hos Fandango er det dog andre navne, der gør sig gældende. Længere nede på listen ses således årets Golden Globe-vært Ricky Gervais, som 7 procent gerne vil se på scenen i Kodak Theater.

Steve Martin

Også de tidligere Oscar-værter Steve Martin og Whoopi Goldberg er med i feltet, ligesom der er stemmer til Melissa McCarthy og komikeren Dave Chapelle. Ingen peger dog på dette års værtsduo. James Franco og Anne Hathaway floppede spektakulært.

Billy Crystal har stået i spidsen for verdens største filmprisuddeling otte gange, senest i 2003. Den folkekære komiker har luftet muligheden for, at han kan overtales igen.

All Over Press

Mere som dette

Andre læser

Mest læste

Del artiklen