"Brüno" fraklipper Jackson-scene

Borat-stjernen Sacha Baron Cohens kontroversielle film ”Brüno” har dansk premiere i dag, men en Michael Jackson-scene er blevet klippet fra i sidste øjeblik.

Den engelske komiker Sacha Baron Cohen, der er bedst kendt fra den kontroversielle komedie ”Borat” fra 2006, indtager endnu en gang filmlærredet.

Denne gang er det i den grænseoverskridende rolle som den homoseksuelle, østrigske modereporter Brüno, der sætter alt på spil for at blive berømt.

Hans jagt på berømmelse fører ham fra modeshowet i Milano, hvor han snyder sig ind på Prada-catwalken iført en velcrodragt, til Los Angeles, hvor han blandt andet dater en præst og deltager i et sexparty.

Jackson-scene klippet fra

Filmen indeholdt oprindelig også en scene, hvor Brüno tvinger Michael Jacksons søster, La Toya Jackson, til at spise sushi af flere nøgne arbejdere.

I respekt for Jacksons død har filmselskabet Universal Pictures dog valgt at klippe scenen ud af den endelige film. Scenen, der varer lidt over et minut, viser også Brüno forsøge at stjæle popkongens telefonnummer fra søsterens telefon.

Sacha Baron Cohen gav et sjældent interview som sig selv, da han forleden gæstede det amerikanske talkshow ”Late Show” med David Letterman. Han fortalte her, at han blev overrasket over, at hans seneste film ”Borat”, hvor han spiller en kazakhstansk journalist, blev en succes.

Overrasket over succes

”Vi forventede ikke, at filmen ville indtjene så mange penge,” fortalte han i showet.

”Vi var overrasket over, at der overhovedet var nogen, som gad se filmen,” fortsatte han.

Han fortalte desuden, at flere fans af filmen har svært ved at tro, at hans interview i filmen faktisk er virkelige og ikke iscenesatte. Men som han forklarede i ”Late show”:

”Ingen troede, de var virkelige, indtil vi modtog 200 sagsanlæg.”

Læs anmeldelsen af Brüno her

Se traileren til Brüno her

null

Mere som dette

Andre læser

Mest læste

Del artiklen