Transformers sejrer i biograferne

”Transformers: Revenge of the Fallen” blev weekendens helt store tilløbsstykke i biografer verden over, og filmen har allerede indtjent mere end to milliarder kroner på verdensplan.

Artiklens øverste billede

”Transformers: Revenge of the Fallen”, der er efterfølgeren til den første Transformers-film fra 2007, har i løbet af sine første fem dage på det store filmlærred indtjent 2.057 millioner kroner.

Alene i USA har filmen indtjent 1.068 millioner kroner og er efter blot fem dage i biograferne den tredje mest indtjenende film i år. Ser man bort fra inflationen, indskriver den sig tilmed som den anden mest indtjeningsstærke film i USA nogensinde og bliver kun overgået af ”The Dark Knight”, der tryllebandt publikum sidste sommer og i løbet af sine første fem dage indtjente 1.081 millioner kroner.

”Transformers: Revenge of the Fallen” har derudover sat rekord i Kina, hvor den har omsat for 116 millioner kroner, hvilket er rekord for en engelsktalende film.

Overhaler allerede den første film

Den første film om de hårdtslående robotter indtjente 4.147 millioner kroner på verdensplan i 2007 og blev årets femte mest indtjenende film. Fortsætter den nye film sin sejrsgang, overhaler den allerede i næste uge sin forgængers indtjening.

Begge film er instrueret af den amerikanske instruktør Michael Bay og har de unge filmstjerner Shia LeBeouf og Megan Fox på rollelisten. Det kan dertil tilføjes, at Fox netop er blevet kåret til verdens mest sexede kvinde af magasinet FHM’s læsere.

null

Mere som dette

Andre læser

Mest læste

Del artiklen