Annonce
Film & tv

Mads Mikkelsen lander ny international rolle: Skal spille drabelig lejemorder i ny film

Mads Mikkelsen er som født til at spille verdens bedste snigmorder, lyder det fra en af producerne bag filmen.

Mads Mikkelsen vandt en Robert for sin rolle i "Jagten" fra 2012. I den kommende film spiller han ligeledes en slags offer - men med dødelige tricks i ærmet. Arkivfoto.

Den prominente danske skuespiller Mads Mikkelsen er atter blevet udpeget til at portrættere en slet fyr i en international film.

Stjernen, der har lagt ansigt til adskillige skurke både på hjemmebane og i udlandet, skal nemlig spille lejemorderen Duncan Vizla alias Black Kaiser i spændingsfilmen "Polar".

Det skriver mediet Variety.

Black Kaiser er en eftertragtet lejemorder på vej på pension, som mod sin vilje må trække i arbejdstøjet, da en tidligere arbejdsgiver ønsker ham ryddet af vejen for at slette sine spor.

Mads Mikkelsen får hoved-rolle i ny amerikansk thriller

Filmen er baseret på Victor Santos' tegneserieinspirerede grafiske roman "Polar: Came With the Cold" og instrueres af svenske Jonas Åkerlund, der bl.a. har stået bag musikvideoer for stjerner som Beyoncé, Madonna og Lady Gaga og har vundet Emmy og Grammy-priser for sit arbejde.

»Mads Mikkelsen er som født til at spille verdens bedste snigmorder. Han er helt igennem troværdig som Black Kaiser i 'Polar', og Jonas' unikke, levende, men også jordbundne og mørke, komiske stil vil gøre 'Polar' til en uforglemmelig fortælling,« siger en af producerne, Jeremy Bolt, ifølge Variety.

Udlandet kender Mads Mikkelsens ansigt fra bl.a. superheltefilmen "Doctor Strange" og den amerikanske serie "Hannibal", "Rogue One" og ikke mindst "Casino Royale", hvor Mads Mikkelsen i 2006 fik debut som Bond-skurk.

Det fremgår ikke, hvornår filmen får premiere.

Følg
Jyllands-Posten
SE OGSÅ
Annonce
Annonce
Forsiden lige nu
Annonce
Annonce
Film & TV
Annonce
På den anden side

Kommentar: Københavns Universitet legitimerer krænkelseskulturen

Palle Weis
De nye retningslinjer for håndtering af krænkelser på Københavns Universitet skubber til en tendens, der er samfundsnedbrydende og fragmenterende.
Annonce
Annonce
Bolig
Lån dit værktøj og køkkengrej og spar penge
I stedet for at købe og opbevare ting, som kun sjældent bliver brugt, kan du låne dem på biblioteket, hos naboen eller på låneportaler på nettet. 
Se flere

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her