Annonce
Film & tv

Tydeligt ironisk BBC-vært læste gammel nyhed på direkte tv

BBC-værten kunne i denne uge afsløre, at det britiske kongehus får en ny baby til april - men det er en gammel nyhed, bemærkede værten lettere ironisk.

BBC-værten Simon McCoy kunne på direkte tv i denne uge afsløre en ny royal baby.

»Vi har lige modtaget denne nyhed fra Kensington Palace,« sagde McCoy, der herefter kunne læse op, at hertugen og hertuginden af Cambridge, bedre kendt som prins William og prinsesse Kate, venter deres tredje barn til april.

Der er bare lidt ét problem med den nyhed, hvilket Simon McCoy selv opfangede, efter han havde læst telegrammet op: Hertugindens graviditet blev offentliggjort tilbage i september, da hun blev indlagt på hospitalet med ekstrem morgenkvalme.

»Taget i betragtning af, at det blev offentliggjort, at hun var gravid tilbage i september, og at man mente, at hun var to til tre måneder henne dengang - så er jeg ikke sikker på, om det her kan betragtes som nyheder,« sagde Simon McCoy til briterne på direkte tv.

Han valgte imidlertid at udnytte situationen til at komme med en ironisk sidebemærkning til ikke-nyheden.

»Men det er i hvert fald i april. Så ryd kalenderen. Det har jeg i hvert fald tænkt mig at gøre,« sagde Simon McCoy, før han gik videre til dagens andre nyheder.

Det er ikke første gang, at nyhedsværten kommer med bemærkninger til de nyheder, han præsenterer på tv.

Tilbage i august skulle Simon McCoy præsentere et indslag om surfende hunde i Californien, USA. Hundene deltager i en konkurrence om at være den bedste hund i deres kategori, og her kunne Simon McCoy heller ikke helt undertrykke sin utilfredshed over dét indslag - dengang tog hans dybe suk over historien internettet med storm.

Se det i videoen herunder:

Følg
Jyllands-Posten
Annonce
Annonce
Forsiden lige nu
Annonce
Annonce
Film & TV
Annonce
På den anden side
Annonce
Annonce
Royal fødselsdagsfejring: Oplagt kronprins krydrede gin og legede med virtual reality
Onsdag dryssede kronprinseparret royal glimmer ud over Aarhus, da parret som led i prinsens ugelange fødselsdagsfejring kom til byen og blandt andet deltog i den officielle åbning af Aarhus Internationale Sejlsportscenter. 
Se flere

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her