Film & tv

Fiktiv tv-trailer hitter: Hvad nu hvis Game of Thrones foregik i nutiden?

Netop som sidste afsnit af den populære serie var forbi, dukkede denne trailer op på YouTube.

"Westeros the series" hedder dén profil bag traileren, der dukkede op på YouTube, dagen efter det sidste afstnit af den næstsidste sæson af verdens mest populære tv-serie havde trukket millioner ind foran tv-skærmene.

Traileren og dens ophavsmænd leger med tanken: Hvad nu, hvis Game of Thrones foregik i nutiden?

Han blev lavet til en actionfigur og var »født i et jakkesæt«: Nu er skuespiller Richard Anderson død

På talerstolen står premierminister Lannister og fortæller, at der ikke er noget bag muren mod nord. Ud af en bil dukker et par højhælede sko op, efterfulgt af hvad der ligner ulvepoter. Og et skilt fortæller, at en plads i en storby hedder Targaryen Square.

Den halvanden minutter lange video er blevet set mere end 1,7 millioner gange på YouTube alene og delt massivt på de sociale medier, siden den dukkede op i sidste uge.

Advarsel: Denne quiz er kun for "Game of Thrones"-nørder

Den særdeles virkelighedstro video er af ukendt herkomst, men nogle mener, at det kunne være den tyske satiriker og komiker Jan Böhmermann, der står bag. Han var i hvert fald en af de første, der delte videoen efter den blev sendt ud med dette tweet:
"Ed Sheeran i Game of Thrones var bare begyndelsen"

Bohmermann har tidligere skabt furore, da han var manden bag en musikvideo om den dengang græske finansminister Yanis Varoufakis, hvor han bliver afbilledet som givende en langefinger til tyskerne.

Følg
Jyllands-Posten
Annonce
Annonce
Forsiden lige nu
Annonce
Annonce
Film & TV
Annonce
På den anden side
Annonce
Annonce
Camping 2018: Fire spørgsmål om campingtendenser
Eksperten Anne-Vibeke Isaksen fortæller om aktuelle campingtendenser og viser vej til nogle af de mest specielle og spændende campingpladser, det er værd at besøge i Danmark og Europa i 2018. 
Se flere
Biler
Den klassiske Volvo stationcar er tilbage
Har du savnet den ikoniske store svenske stationcar med plads til det hele, så er der håb forude. Til august er Volvo klar med en ny V60, der er større end den gamle V70. 
Se flere

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her