Film & tv

Fængslende serie er tilbage med ny sæson

Femte omgang af "Orange Is The New Black" kommer den 9. juni.

Mens mange først lige er gået i gang med at sluge en ny sæson af "House of Cards" med Frank og Claire Underwood på Netflix, har streaming-tjenesten allerede en ny sæson af en ligeledes populær serie parat.

Fængselsserien "Orange Is The New Black" blev et stort hit, da den ramte skærmene i 2013. Serien er bygget på Piper Kermans storsælgende erindringsbog "Orange Is the New Black: My Year in a Women's Prison," der udkom i 2010.

Hacker har lækket 10 afsnit af Netflix-hit

Fans af serien kan læne sig trygt tilbage og nyde sæson fem i ro og mag. Der er allerede skrevet kontrakt for en sæson seks og syv, så rejsen varer lidt endnu.

Anmeldere: House of Cards er »vanvittig, urealistisk og fyldt med plothuller«

Serien er Netflix' mest sete egenproducerede serie. Den har høstet en skov af priser for præstationer på begge sider af kameraet.

Følg
Jyllands-Posten
Forsiden lige nu
Annonce
Annonce
Film & TV
Annonce
På den anden side
Annonce
Annonce
Her laves 35 mio flasker vin om året: Og i tre dage opfordres til sanseløs druk
Med sine alsidige lokalklimaer og en produktion af 35 mio. flasker vin årligt er Israel en ambitiøs spiller på vinmarkedet, selv om alkohol for mange israelere er forbeholdt festdage. 
Se flere

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her