Annonce
Film & tv

Mads Mikkelsen er mystisk lejemorder i otte minutter lang Ford-reklame

Instruktøren Jake Scott har lavet en kortfilm for Ford med danske Mads Mikkelsen i hovedrollen.

I 2016 er det ikke til at undgå Mads Mikkelsen.

Den danske skuespiller er snart biografaktuel med en bærende rolle i både Star Wars: Rouge One og som skurk Marvels næste superheltefilm, Dr. Strange.

Nu er han også stjernen i en otte minutter lang kortfilm produceret for bilfabrikanten Ford.

Klassisk for Mikkelsens roller i udlandet flirtes der med de mørke og dystre. Hans karakter er en mystisk lejemorder kaldet Le Fantôme, der også er titlen på kortfilmen.

Undervejs glemmer man let, at der faktisk er tale om en bilreklame for Fords nye Edge-model. Bag kortfilmen står filminstruktøren Jake Scott, der tidligere har produceret musikvideoer for Rolling Stones, Radiohead og R.E.M.

Reklamen kan ses i sin fulde længde her:

Følg
Jyllands-Posten
SE OGSÅ
Annonce
Annonce
Forsiden lige nu
Annonce
Annonce
Film & TV
Annonce
På den anden side

Kommentar: Måske skulle de læse lidt Hal Koch i SF?

Palle Weis
Boykotten af åbningsgudstjenesten viser, at nu fører også de folkevalgte an i den identitetspolitiske balkanisering af samfundsdebatten.
Annonce
Annonce
Biler
Ejerne tjekker bilen bedre før syn
Regler, som betyder, at bilen bliver sendt til omsyn ved selv små fejl, har fået flere bilejere til at tjekke deres køretøj, lyder foreløbige meldinger fra Applus og FDM. Færdselsstyrelsen afventer flere erfaringer. 
Se flere

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her