Annonce
Film & tv

Efter seerkritik: DR ændrer sin nye store livesatsning

Artisterne får nu dobbelt så lang tid på scenen, og programmet udvides med 25 minutter.

Vinderen af DR's nye musikunderholdningsprogram vinder et legat på 250.000 kr. Foto: Agnete Schlichtkrul/DR/Ritzau Scanpix
DR

Seernes klapsalver var til at overhøre, da DR fredag præsenterede sin erstatning for talentprogrammet ”X Factor”.

Det nye musikunderholdningsprogram ”Live” fik en hård medfart på de sociale medier fra personer, der ikke kunne nå at afgive deres stemme i den app, programmet er bygget op om.

Derfor vil der ske væsentlige ændringer, når ”Live” for anden gang løber over skærmen fredag. Lover underholdningschef Jan Lundme ifølge DR.

Ny DR musikunderholdning: Swipe den bedste liveperformance videre

»Vi har lyttet til kritikken fra de seere, der har streamet og brugt appen. Vi gerne vil sikre os, at de også får en god oplevelse og kan nå at stemme med, så derfor har vi udvidet den tid, hvor artisterne synger, og dermed også det vindue, hvor seerne har mulighed for at stemme,« siger Jan Lagermand Lundme til kanalen.

Under fredagens program optrådte deltagerne blot i 30 sekunder foran de to coaches Lina Rafn og Sanne Salomonsen.

Det gjorde det svært – hvis ikke umuligt – for de seere, der streamede programmet at nå at afgive deres stemme. Afstemningen fulgte tv-signalet, og derfor var afstemningen hos nogle seere ovre, førend de havde set artisterne optræde via streaming-signalet.

X Factors afløser? DR klar med ny musikkonkurrence

Således får deltagerne nu lov at synge i et helt minut. Det betyder, at programmet forlænges med 25 minutter og bliver delt op i to udsendelser.

Den første sendes kl. 20, mens den anden sendes efter TV Avisen kl. 21.25.

”Live” strækker sig over otte programmer, hvor 54 deltagere dyster om at blive Danmarks nye liveartist. Foruden titlen og praleretten modtager vinderen et musiklegat på 250.000 kr., som skal hjælpe artisten videre i sin musikalske karriere.

Følg
Jyllands-Posten
SE OGSÅ
DR
Annonce
Annonce
Forsiden lige nu
Annonce
Annonce
Film & TV
Annonce
På den anden side
Annonce
Annonce
Test: Suveræn letvægtslaptop med skærm til kanten
Huawei har skabt en let og lækker bærbar med ydelse til det tunge arbejde, skærm der fylder hele rammen samt et imponerende lydsystem med Dolby Atmos 
Se flere

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her