Annonce
Film & tv

Karate Kid vender tilbage - og han har sin gamle fjende med

YouTube lancerer streaming-kanal med genstart af klassisk 80'er film.

Det er nok de færreste, der er født før 1990, der ikke husker filmen "Karate Kid".

Daniel LaRusso var en spinkel fyr, der fik alt for mange tæv af de onde drenge i skolen anført af karatekongen Johnny Lawrence. Lige indtil han mødte Mr. Miyagi, der lærte ham at forsvare sig. Og resten er, som man siger, historie.

Nu vender Daniel og hans gamle fjende Johnny tilbage til skærmen, denne gang som en serie, der lanceres på YouTubes relativt nye streaming platform YouTube Red Originals. Se traileren til den nye serie i playeren foroven.

Fakta: Sådan tjener Googles ejere deres penge

YouTube Red er en streamingplatform, som brugerne skal betale for. Tjenesten koster 10 dollars om måneden. Den er allerede lanceret i USA, Australien, New Zealand, Mexico og andre lande. Man kan godt tilgå det fra andre lande, men det bliver uden de særlige features, der skal lokke brugerne til, såsom mulighed for download, ingen reklamer på videoer overhovedet osv.

Følg
Jyllands-Posten
SE OGSÅ
Annonce
Annonce
Forsiden lige nu

Kronik: Ungarn er fremtidens Europa

Kasper Støvring
Hvis EU fortsat intet gør for at løse flygtningekrisen og den politiske krise, kan Ungarn komme til at stå som billedet på fremtidens Europa, som flere vil lade sig inspirere af.
Annonce
Annonce
Film & TV
Annonce
På den anden side

Kommentar: Københavns Universitet legitimerer krænkelseskulturen

Palle Weis
De nye retningslinjer for håndtering af krænkelser på Københavns Universitet skubber til en tendens, der er samfundsnedbrydende og fragmenterende.
Annonce
Annonce
Bolig
Danskernes design: Vi eksperimenterer på badeværelset, men køkkenet skal stadig være hvidt
Individualitet, farver og sanselighed er blandt nøgleordene, når blikket kastes på de nye køkkener og badeværelser. Det individuelle præg er centralt, ligesom behovet for at nyde materialer og design fylder. 
Se flere

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her