Annonce
Film & tv

Komikers børnebog om vicepræsidentens homoseksuelle kanin udsolgt

John Olivers parodi sælger bedre end vicepræsidentfamiliens original.

John Oliver har vundet en lang række priser for Last Week Tonight bl.a. en Emmy i 2016. Arkivfoto: Chris Pizzello/AP

Søndag aften amerikansk tid lancerede komikeren og tv-værten på HBO's Last Week Tonight, John Oliver, sit seneste initiativ.

Her afslørede han, at han ville udgive en børnebog om den amerikanske vicepræsidentfamilie Pences kanin Marlon Bundo med titlen "A Day in the Life of Marlon Bundo."

Det skete kort før vicepræsident Mike Pence og hans familie selv lancerede deres egen børnebog om Marlon Bundos eventyr i Det Hvide Hus. 

Men vicepræsidenten kan ikke hamle op med John Oliver, hvis første oplag allerede er udsolgt, og andet oplag er i trykken. Det skriver The Hollywood Reporter.

Komikerens bog er skrevet som en parodi på Pence-familiens bog med den store forskel, at Marlon Bundo i John Olivers version er homoseksuel.

Det sker som kommentar til den kristne og meget konservative Mike Pences modstand mod homoseksuelle.

Vicepræsidenten skal på en turné med sin udgave af bogen, hvor han blandt andet skal besøge organisationen »Focus on the Family.« En organisation, der modarbejder rettigheder for LGBTQ-miljøet i USA.

USA's vicepræsident delte VIP-boks med søster til Nordkoreas leder

Begge bøger sælges på Amazon.com, og her ligger John Olivers udgave i øjeblikket nummer tre på denne uges bestsellerliste over alle bøger på sitet. Vicepræsidentens udgave er ikke i top 20.

Komikerens udgave sælges også via hjemmesiderne betterbundobook.com og focusonthefurmily.com. Alt overskuddet fra salget går til LGBTQ-organisationerne The Trevor Project og Aids United.

Originaludgaven er skrevet af Charlotte Pence og illustreret af Karen Pence, henholdsvis datter og kone til Mike Pence.

Gyserfilm tog fin pris ved manuskriptforfatternes fest

Flere end 180.000 eksemplarer er der solgt af "A Day in the Life of Marlon Bundo," hvilket er mere end den tidligere FBI-chef James Comey erindringsbog.

»Det er sindssygt,« lød kommentaren fra komikeren Seth Myers, som er vært på showet Late Night.

Her kan du se John Olivers historie om Mike Pence og børnebogen fra søndagens program.

Følg
Jyllands-Posten
SE OGSÅ
Annonce
Annonce
Forsiden lige nu
Annonce
Annonce
Film & TV
Annonce
På den anden side

Kommentar: Københavns Universitet legitimerer krænkelseskulturen

Palle Weis
De nye retningslinjer for håndtering af krænkelser på Københavns Universitet skubber til en tendens, der er samfundsnedbrydende og fragmenterende.
Annonce
Annonce
Bolig
Danskernes design: Vi eksperimenterer på badeværelset, men køkkenet skal stadig være hvidt
Individualitet, farver og sanselighed er blandt nøgleordene, når blikket kastes på de nye køkkener og badeværelser. Det individuelle præg er centralt, ligesom behovet for at nyde materialer og design fylder. 
Se flere

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her