Annonce
Film & tv

Elsket DR-serie genopstår som spillefilm

DR slagtede "Ditte & Louise", men nu genopstår universet i en film, der kommer i biograferne til sommer.

Louise Mieritz og Ditte Hansen går til filmen med deres satiriske figurer. Niclas Bendixen instruerer dem i spillefilmen. Foto: Manuel Claro.

Mange undrede sig, da DR i slutningen af 2016 lukkede "Ditte & Louise" efter bare to sæsoner. Komedieserien med skuespillerne Ditte Hansen og Louise Mieritz i karikerede roller som sig selv »samlede« ikke nationen i tiltrækkelig grad, lød begrundelsen dengang.

Nu kan tilhængere af serien glæde sig over, at "Ditte & Louise" kan følges i en ny sikkert tåkrummende spillefilm, som ser med et satirisk blik på midaldrende kvinders liv.

Filmen, der er instrueret af Niclas Bendixen og produceret af Nordisk Film, får premiere den 30. august i år, og den bygger selvsagt videre på det allerede kendte univers.

Ifølge en pressemeddelelse er Ditte og Louise nu i den situation, at det eneste branchen har tilbage at tilbyde dem, er roller som nogens mor eller “gammel luder”.

»Derfor griber Ditte til en radikal beslutning: Hun klæder sig ud som mand. Og med ét er verden vendt på hovedet! Stik mod forventning får Ditte succes som Ditlev.«

Til gengæld glemmer Ditte sin veninde, Louise, så deres venskab pludselig står på spil.

Optagelserne til filmen begynder senere på måneden.

Følg
Jyllands-Posten
SE OGSÅ
Annonce
Annonce
Forsiden lige nu
Annonce
Annonce
Film & TV
Annonce
På den anden side

Kommentar: Københavns Universitet legitimerer krænkelseskulturen

Palle Weis
De nye retningslinjer for håndtering af krænkelser på Københavns Universitet skubber til en tendens, der er samfundsnedbrydende og fragmenterende.
Annonce
Annonce
Bolig
Danskernes design: Vi eksperimenterer på badeværelset, men køkkenet skal stadig være hvidt
Individualitet, farver og sanselighed er blandt nøgleordene, når blikket kastes på de nye køkkener og badeværelser. Det individuelle præg er centralt, ligesom behovet for at nyde materialer og design fylder. 
Se flere

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her