Winehouse-hjem er sat til salg

Prisen på den afdøde soulstjernes tidligere hjem er sat til godt 25 millioner kroner.

Artiklens øverste billede

Huset, hvor Amy Winehouse døde sidste sommer, er nu sat til salg.

De efterladte har besluttet at skille sig af med ejendommen, der ligger i London-bydelen Camden.

Sangerens forældre brugte en kort overgang huset som hovedkvarter for den velgørende fond, hendes far Mitch fik idéen til efter sin datters død.

Denne løsning er imidlertid opgivet, og da ingen i familien ønsker at bo på adressen, bliver huset solgt. Prisen er sat til 2,7 millioner pund, godt 25 millioner kroner.

Med beklagelse

»Det er med stor beklagelse, familien Winehouse sætter ejendommen til salg,« siger talsmanden Chris Goodman til frokostavisen The Sun og fortsætter:

»Amy elskede det hus, men ingen i familien finder det passende at bo der, og det er uholdbart at betale for vedligeholdelse af et hus, der står tomt. Det er et skønt sted og kan blive et dejligt hjem for en familie.«

I ejendomsmæglerens annonce beskrives soulstjernens tidligere hjem som »imponerende med tre dobbelte soveværelser, tre store stuer og en velproportioneret have.« Der er et boligareal på knap 235 kvadratmeter og mægleren oplyser videre, at der er indbygget lydsystem og videoovervågning.

Winehouse blev fundet død i sin seng den 23. juli 2011, kun 27 år gammel. Dødsårsagen viste sig at være akut alkoholforgiftning.

All Over Press

Mere som dette

Andre læser

Mest læste

Del artiklen