Feteret dommer droppet i talentshow

Cheryl Cole er blevet droppet som dommer i X Factor. Årsagen er formentlig hendes accent.

Artiklens øverste billede

Ved filmfestivalen i Cannes gik billedet af Cheryl Cole i en lettere nedringet kjole verden rundt.

Nu er det knap så opløftende sager, der omgiver den britiske sangerinde.

Cheryl Cole er ifølge Reuters blevet droppet som dommer i den amerikanske udgave af talentshowet X Factor, og årsagen er angiveligt af sproglig art.

Amerikanerne forstår ikke accent

Ifølge TMZ.com har kilder nær produktionen af X Factor fortalt, at Cole er blevet fyret på grund af sin accent.

Producerne bag showet frygter angiveligt, at sangerindens nordengelske accent er for svær at forstå for de amerikanske seere.

Cheryl Cole er berømt i Storbritannien og har været dommer i den engelske udgave af X Factor, men i USA er der ikke mange, der kender brunetten.

En kilde tæt på Cole har til US Weekly fortalt: "Det er sandt. Hun er ikke med i showet længere. Alle er chokerede. [...] Simon (Cowell, red.) havde intet med det at gøre. Det er tv-selskabet, der står bag."

Ingen lyd fra Cowell

Det har ikke været muligt at få oplysningerne bekræftet af tv-selskabet Fox, der producerer og sender talentshowet, eller bagmanden Simon Cowell.

Cole bliver erstattet af den tidligere Pussycat Dolls-sangerinde Nicole Scherzinger, der ellers skulle have været medvært på programmet.

Dommerpanelet består nu af Simon Cowell, Paula Abdul og den Grammy-vindende producer Antonio "L.A." Reid. Britiske Steve Jones har rollen som vært.

Den amerikanske udgave af X-Factor sendes til efteråret, og vinderen løber af sted med en pladekontrakt til 5 mio. dollars.

null

Mere som dette

Andre læser

Mest læste

Del artiklen