Flere tyverier på årets Roskilde Festival

Tyveknægtene har været på flere uventede besøg i teltene på dette års Roskilde Festival, end det var ventet.

- Status er, at vi har fået anmeldelser om 703 tyverier. Sidste år havde vi i alt 729, men de næste par dage får vi en del anmeldelser per mail. Så i forhold til samme tid sidste år, ligger vi omkring 50 procent over, siger afviklingslederen på festivalens politihovedkvarter, Per Heide Sørensen.

Han forklarer stigningen med det gode vejr.

- Ligeså vel som det er med til at give en god stemning, så giver det altså også en mulighed for tyveknægtene. De kan nemt se, om der ligger noget i teltene, når folk sidder for åbne teltdøre, siger Per Heidi Sørensen.

Ellers som ventet

Ud over de mange tyverier er festivalen forløbet, som politiet forventede. Midt- og Vestsjællands Politi har i løbet af festivalen anholdt 54 personer, hvilket er to færre end sidste år.

Der er ligeledes beslaglagt den forventede mængde hash og narko, og festivalen har heller ikke været særligt voldelig i år.

- Det har været en god festival. Der har været det arbejde, vi havde forventet. Der har været en god stemning og ikke optræk til væsentlig ballade, siger en tilfreds afviklingsleder.

Ritzau

Mere som dette

Andre læser

Mest læste

Del artiklen