Barnepige: Jackson var afhængig

Den tidligere barnepige for Michael Jacksons tre børn, siger at hun jævnligt måtte give ham en udpumpning, fordi han havde taget flere forskellige smertestillende piller.

Artiklens øverste billede

Det skriver flere britiske aviser.

Grace Rwaramba, der pludselig blev fyret af Michael Jackson i december, er bekymret for børnenes fremtid efter hans død, og hun er fløjet til Los Angeles i et håb om at blive genforenet med dem.

Den 42-årige Rwaramba siger til The Sunday Times, at Michael Jackson var afhængig af smertestillende stoffer.

- Jeg var mange gange nødt til at give ham en udpumpning, for han blandede altid så meget af det. Der var en periode, hvor det var så slemt, at jeg ikke lod børnene se ham. Han spiste altid for lidt og tog for mange stoffer, siger hun.

Gik til mor og søster

Hun fortæller, at hun en gang bad Michael Jacksons mor, Kathrine, og hans søster Janet, om at gribe ind og overtale ham til at søge behandling for sin afhængighed. Men Michael Jackson blev vred på hende og beskyldte hende for forræderi.

- Han ville ikke lytte. Det var en af de gange, jeg blev fyret, siger hun.

Grace Rwaramba arbejdede for Michael Jackson i mere end 10 år, først som sekretær, siden som barnepige for hans tre børn.

Hun blev endeligt fyret i december, men hævder, at hun flere gange vendte tilbage for at hilse på børnene, senest i april.

Ritzau

Mere som dette

Andre læser

Mest læste

Del artiklen