• For abonnenter

Gastromænd, gejl og grej

Selv om vi i år fik den første kogebog med havtornen i centrum, peger kogebogstrenden et andet sted hen: tilbage til mænd med værktøjet i orden.

Artiklens øverste billede

Det begyndte i 80’erne og fortsatte i 90’erne, da Københavns Kønneste Kokke gik omkring i byen i bar kasse og skaldet isse og snakkede om sex, foie gras og trøfler i samme sætning, og allermest om sex, naturligvis; de promenerede selvbevidst på kogebogsomslaget med falliske redskaber, som muligvis, muligvis ikke, også kunne bruges som stavblendere.

Mere som dette

Andre læser

Mest læste

Mest læste Finans

Del artiklen

Giv adgang til en ven

Hver måned kan du give adgang til 5 låste artikler.
Du har givet 0 ud af 0 låste artikler.

Giv artiklen via:

Modtageren kan frit læse artiklen uden at logge ind.

Du kan ikke give flere artikler

Næste kalendermåned kan du give adgang til 5 nye artikler.

Teknisk fejl

Artiklen kunne ikke gives videre grundet en teknisk fejl.

Ingen internetforbindelse

Artiklen kunne ikke gives videre grundet manglende internetforbindelse.

Denne funktion kræver Digital+

Med et Digital+ abonnement kan du give adgang til 5 låste artikler om måneden.

ALLEREDE ABONNENT?  LOG IND

Denne funktion kræver Digital+

Med et Digital+ abonnement kan du lave din egen læseliste og læse artiklerne, når det passer dig.

Teknisk fejl

Artiklen kunne ikke tilføjes til læstelisten, grundet en teknisk fejl.

Forsøg igen senere.