Kultur

Netflix når 100 millioner abonnenter i denne uge

Streamingtjenesten for film- og tv-serier når snart en milepæl.

I Netflix' regnskab for første kvartal i år kan læses, at streamingtjenesten regner med at nå 100 millioner abonnenter senere på ugen.

Det er altså en stigning i antallet af abonnenter på omkring 20 millioner for Netflix, der for et år siden havde 81,5 millioner betalende kunder på verdensplan. 

Lidt over 50 millioner af abonnenterne er amerikanere, mens omtrent 48 millioner er kunder fra resten af verden.

Netflix står således tilbage med et regnskab, der har 178 mio. dollar tilbage på bundlinjen. Det er seks gange så meget som overskuddet for samme periode sidste år.

Følg
Jyllands-Posten
Annonce
Annonce
Forsiden lige nu
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Kultur
Annonce
Biler
Tænk dig godt om, før du køber en brugt dieselbil
Udbuddet af nyere brugte dieselbiler er pænt. Du skal helst gå efter en model med de nye Euro 6-motorer og dagligt køre motoren driftsvarm, for at det er en god idé, siger eksperter. 
Se flere
Bolig
Disse renoveringer kan betale sig i det tidlige forår
Nogle boligprojekter som indendørs pudse- og malearbejde kan være billigere at få lavet i den kommende tid, hvor vejret stadig er ustadigt og koldt. 
Se flere
Gør din computer hurtigere med en simpel oprydning
Er din computer blevet langsommere med tiden, findes der nemme løsninger, som kan komme problemet til livs. Læs computereksperternes råd her. 
Se flere

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her