Farmand Winehouse som musiker

Som regel er det kendte forældre, der drysser stjernestøv på deres børn, for dermed at indlemme dem i showbiz. Men nogle gange kan det også gå den anden vej.

Artiklens øverste billede
Normalt er det Amy, der er forgrunden - men nu vil far Mitch vise, at familien Winehouse har andre med musikalsk talent. Foto: AP

Det gælder i hvert fald for Mitch Winehouse, far til den skandaleombruste britiske sangerinde Amy Winehouse, der har besluttet sig for at følge i fodsporene på sin kendte datter.

Han har hidtil erhvervet sig som taxichauffør, men nu springer han ud som jazzmusiker med sit første album - og han indrømmer gerne, at det ikke skader at have en berømt datter.

- For mit vedkommende var der ingen anden vej ind i branchen, fordi jeg ikke engang sang, da jeg var yngre, siger Mitch Winehouse.

Kan lære et og andet

Han har tidligere markeret sig i medierne ved at kommentere sin datters turbulente livsstil. Men nu joker han med, at han kan lære hende et og andet om at være en ægte stjerne.

- Hvis jeg bliver en stor succes og får et stort følge af fans, kan jeg dirigere rundt med folk, og så vil jeg vise Amy, hvordan man er en ægte diva, siger farmand Winehouse, der også hævder, at hans datter er i bedring ovenpå et eskalerende stofmisbrug.

- Hun havde det ikke just godt, og nu går det meget bedre med hende. Jeg ville ikke have kunnet lave mit album, hvis hun var syg. Jeg ville ikke have været i stand til at lægge mit hjerte og min sjæl i det, forklarer han.

Ritzau

Mere som dette

Andre læser

Mest læste

Del artiklen