X Factor-deltager: For meget soulmama for Blachman

Den 31-årige pædagogstuderende Eline Lund mener ikke, at dommer Blachman kan rumme en kunstner som hende, der ved hvad hun vil. "Han vil have én, som han selv kan forme", siger hun til jp.dk

Artiklens øverste billede

På DR's hjemmeside kan man se en video, hvor Eline Lund er til audition. Hun synger Gershwins "Summertime". Under hendes sang afbryder Thomas Blachman hende og siger, at hun er for anonym og skal bruge tid på at finde sig selv. På vej ud får Eline at vide af den skaldede skarpretter, at hun skal "tage noget mere syre".

Jp.dk har talt med Eline, der til dagligt bor i Odder sammen med sin mand og to børn.

Stillede op trods for mandens advarsel

Eline har altid elsket at lave musik og besluttede sig for at stille op i X Factor, selvom hendes mand mente, at det ikke var noget for hende.

"Jeg stillede op til X Factor af nød”, understreger hun.

”Som musikbranchen ser ud i øjeblikket, er det svært at få en pladekontrakt. Jeg stillede op, selv om min mand frarådede det, men der er altså ikke mange muligheder for at komme frem i dag.”

Blachman havde en dårlig dag

Hvad tænkte du, da Blachman sagde: "Tag noget mere syre?"

"Inde til auditionen var jeg forholdvis kold. Det var først, da jeg kom ud, at jeg afreagerede og kaldte Blachman for et røvhul. Inde til auditionen gik jeg bare i forsvarsposition, men bagefter var jeg sur. DR var heldigvis søde til ikke at tage det værste med".

Desuden understreger hun, at "Blachman havde en dårlig dag, det er vi flere af deltagerne, der mener."

Du sagde også, at Blachman er bange for stærke kvinder. Kan du uddybe det?

"Når man som jeg er hjemme i eget hus, så ved han ikke, hvad han skal stille op. Jeg er for meget soulmama til Blachman. Selvtiliden gør ham usikker. Han vil have én, som han selv kan forme.

"Generelt tror jeg dommerne mente, at jeg var for svær at bokse rundt med."

Mener du, at det var unfair, du ikke gik videre?

"Jeg burde være gået videre, men konceptet er meget poppet. Og jeg burde have spurgt mig selv: "Er det realistisk, at en soulmama som jeg går videre? På den anden side tror jeg så meget på mig selv, at jeg er ligeglad med, hvad en som Blachman synes."

Hurtigt berømt, hurtigt glemt

Hvad tror du, at de leder efter?

"Hurtige penge og noget, som de kan forme. Der har jeg nok fundet mig selv for meget, i modsætning til hvad de siger. Det værste er, at de deltagere, som dommerne mener har X-Factor, ikke holder så længe. Martin trækker jo slet ikke så meget publicity længere. Hurtigt berømt og hurtigt glemt kan man sige."

Opgiver ikke drømmen

Til trods for nedelaget til fredagens X-Factor audition har Eline ingen intentioner om at lægge musikken på hylden.

"Jeg fortsætter for fuld styrke," siger hun og tilføjer:

"De mente jo også, at jeg var god til at synge."

Du kan se Eline's audition her.

null

Mere som dette

Andre læser

Mest læste

Del artiklen