Annonce
Kultur

Yazoo til København

Den gendannede synthduo Yazoo besøger København i maj. Stort bokssæt på vej.  

Alison Moyet og Vince Clarke. PR-foto

Rækken af gendannede orkestre vil tilsyneladende ingen ende tage.

Sangerinden Alison Moyet og lydmanden Vince Clarke, der har skrevet stribevis af hits i både Depeche Mode og Erasure, gendanner duoen Yazoo, der nåede at hitte med ”Don’t Go”, ”Situation” og ”Only You” inden opløsningen midt i 1980’erne.

Duoen har tidligere annonceret en større turné i hjemlandet England, og af hjemmesiden yazooinfo.com fremgår det, at turen desuden rammer Falkoner Salen i København tirsdag den 27. maj.

Billetsalget sættes i gang via Billetlugen 22. februar.

Bokssæt på vejAf samme hjemmeside fremgår det i øvrigt, at duoen udgiver et stort bokssæt i maj. Bokssættet ”In Your Room” vil foruden lydmæssigt opdaterede versioner af de to album ”Upstairs at Eric’s” (1982) og ”You and Me Both” (1983) indeholde en lang række remix og b-sider fra duoens hitsingler.

Vince Clarke begyndte sin karriere som sangskriver i Depeche Mode, men forlod det succesfulde band i 1981. Han dannede kort efter duoen Yazoo med sangerinden Alison Moyet, og sammen nød de succes med en række hits, inden lydmanden igen blev rastløs.

Vince Clake faldt til ro med falsetsangeren Andy Bell i duoen Erasure, som han har skrevet hits til i snart 25 år.

Da Erasure sidste år besøgte Store Vega i København for at lufte deres seneste album ”Light at the End of the World” (2007), fangede vi Vince Clarke, som dog såede tvivl om duoens fremtid:

»Vi har aldrig haft en længere pause i Erasure, og det trænger vi til. Så denne gang afslutter vi en turné uden at vide, hvad der skal ske fremover.«

Pausen skulle i første omgang bruges til at søge tilbage i tiden og gendanne Yazoo. Så må tiden vise, om Vince Clarke senere vil forsøge at genoptage samarbejdet med sine forhenværende kolleger i Depeche Mode.null
Følg
Jyllands-Posten
SE OGSÅ
Annonce
Annonce
Forsiden lige nu
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Kultur

Bogstavmaleren i Paris

85 år mandag: Den autodidakte kunster Poul Pedersens arbejde med alfabetet har resulteret i udbredt hæder - og givet ham tilnavnet "Bogstavmaleren".
Annonce

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her