Annonce
Kultur

Chicago stor-hitter

Godt to måneder efter premieren på Det Ny Teater har musicalen "Chicago" passeret 100.000 solgte billetter.

Birgitte Hjort Sørensen som golddiggeren Roxie Hart i Det Ny Teaters opsætning af Chicago. Foto: Rolf Konow

Det gør forestillingen til den bedst sælgende herhjemme i hele 2007. Billetsalget går fortsat forrygende, og derfor har teatret helt ekstraordinært indsat ekstraforestillinger den 23., den 26. og den 30. december.

Spilleperioden slutter nytårsaften, hvor der spilles to gange. På grund af den omfattende scenografi til teatrets næste store musicalsatsning, "The King and I", der får premiere 31. januar, er det ikke muligt at forlænge "Chicago".

Broadway 1975

Musicalen havde verdenspremiere på Broadway i 1975. I 1996 fik en ny version premiere på Broadway og blev en kæmpesucces. Det er denne version som Det Ny Teater præsenterer, komplet med samme iscenesættelse, scenografi, kostumer og koreografi.

På rollelisten står Julie Steincke som den glamourøse dobbeltmorderske Velma Kelly og Birgitte Hjort Sørensen som golddiggeren Roxie Hart. Peter Jorde spiller den skruppelløse stjerneadvokat Billy Flynn, Jesper Asholt er Roxies forsmåede ægtemand Amos Hart og Charlotte Fich har overtaget Pernille Højmarks rolle som Matron Mama Morton.

null
Følg
Jyllands-Posten
SE OGSÅ
Chicago jubilerer i London
Musicalen "Chicago", der også i seneste opsætning herhjemme er blevet et stort hit, har med et større opbud af tidligere medvirkende, fejret 10 års jubilæum i London.
Annonce
Annonce
Forsiden lige nu
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Kultur
Annonce
179 km i ufattelig skønhed: Her tager den grønne ø sig smukkest ud
Ringen rundt om Kerry begynder i Killarney og er en af de smukkeste ruter i Irland. En 179 km lang rundtur om Iveragh-halvøen i et evigt skiftende landskab af søer, bjerge, bakker, enge, strande, klipper og hav. 
Se flere

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her