Annonce
Kultur

Topredaktør med kælenavnet "Dildo" anklages for sexchikane

Den anklagede kalder beskyldningerne "ubegrundede".

Screendump fra Youtube.

Dylan Howard er ansat i det øverste redaktionelle lag i firmaet American Media Inc., der står bag store, amerikanske gossip-udgivelser som National Enquirer, Us Weekly og The Globe.

Nu anklages han for sexchikane af tidligere ansatte.

Anklagen går på, at han har talt åbent om sine seksuelle partnere i newsroom og talt åbent om kvindelige ansattes sexliv. Han har angiveligt også tvunget kvinder til at se eller lytte til pornografisk materiale.

Det skriver The Associated Press.

Chikanen har efter sigende fundet sted, mens Dylan Howard var leder af firmaet American Media Inc's afdeling i Los Angeles, Californien. Ifølge tidligere ansatte havde Dylan Howard et selvudråbt kælenavn. Det var "Dildo".

Howards opførsel førte til, at firmaede startede en intern efterforskning i 2012 af en uvildig konsulent. Efter endt konsulentarbejde, opsagde Howard selv sit job, men firmaede genansatte ham et år senere. Han fik en forfremmelse og nye omgivelser i American Inc's afdeling i New York.

Nyhedsmediet Associated Press beretter ikke om, at Dylan Howard har chikaneret kvinder efter genansættelsen.

Dylan får fuld støtte

Den anklagede kalder selv beskyldningerne fra de tidligere ansatte for »grundløse«, skriver Associated Press.

American Media Inc. (AMI) har i en offentlig udtalelse tirsdag aften skrevet, at Howard har »fuld støtte fra AMI og firmaets ledere.«

Følg
Jyllands-Posten
SE OGSÅ
Annonce
Annonce
Forsiden lige nu
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Kultur

Altid lige i rumpen på »de kendte«

Farvel og tak til DR's kulturmagasin "Gejst". Det er ikke værd at holde på. Ville være skønt med et kulturprogram, hvor der var noget på spil. Giv dog et til Søren Ryge!
Annonce

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her