- For abonnenter
En "tør omgang" på Byens Bedste: »Giv mig mere karrydressing, mere tomat, mere marinade«
Anmelderen har en finger at sætte på en bestemt servering fra Café Baghuset.
- Bliv opdateret på Viborg – modtag vores nyhedsbrev
- Hvad undrer dig? Skriv, og lad os hjælpe med at finde svaret
At Café Baghuset er en af Viborgs mest populære caféer, kan man ikke være i tvivl om.
Spisestedet vandt både titlen som ”Byens Bedste Café”, ”Byens Bedste Kvindelige Ekspedient (Brankica Pavlovic)” og ”Byens Bedste Takeaway”, da viborgenserne tidligere på året kunne stemme på deres favoritter fra byens butiks- og erhvervsliv.
Og hvis ikke de tre priser taler deres eget tydelige sprog, kan man bare tælle caféens gæster.
Selv denne tilfældige onsdag formiddag, hvor min medspiser og jeg er på jagt efter en frokost, er næsten alle borde optaget på caféen, der ligger på Fischers Plads, lige i slipstrømmen af de mange mennesker, som hver dag kommer ud fra Sct. Mathias Centret og skal prøve at huske, hvor de nu parkerede bilen.