- For abonnenter
Viborg er vild med fast gourmetmenu og fri vinbar: »Selv hvis du bor i et hus ned til søen, vil du gerne have mere, end du betaler for«
Restaurant Det Glade Vanvid har været fuldt booket, siden den åbnede for et halvt år siden. Restaurantchef og ejer tilskriver succesen, at folk ved, hvad de får - og følelsen af mere til.
- Kom i dybden med Viborg – modtag vores nyhedsbrev.
- Følg os – på Facebook, LinkedIn eller Instagram.
- Tip os – hvis du har en god historie.
I foråret sidste år blev 33-årige Sebastian Münter spurgt, om han ville være med til at åbne Det Glade Vanvid i Viborg.
Efter en samtale med ejere og stiftere brødrene Lasse og Michael Koch, var han ikke i tvivl om, at han ville have jobbet som restaurant- og køkkenchef.
I dag lige over et halvt år efter, restauranten åbnede i forlængelse af det nye Peak 12 Hotel, er han stadig ikke i tvivl. Det har været en succes: Både at lande i jobbet og at lande restaurant-konceptet i Viborg.