• For abonnenter

10 skarpe til Kristian Pihl Lorentzen om Karup-linjen: »Det er set før i VVM-processer, at den oprindelige skitse er blevet ændret«

En gruppe borgere fra Klode Mølle, anført af 61-årige Steen Ancher, foreslår en linjeføring ved Karup til Den Midtjyske Motorvej. Men er der overhovedet realistisk? JP Viborg har spurgt Kristian Pihl Lorentzen (V).

Artiklens øverste billede
Transportordfører for Venstre Kristian Pihl Lorentzen er positiv overfor, at borgere fra Klode Mølle har foreslået en ny linjeføring til Den Midtjyske Motorvej, som trækker motorvejen tættere på Karup. Han vil dog ikke komme med en vurdering af, om forslaget kan blive til realitet. Arkivfoto: Jane Gisselmann

Hvis du vil vide mere om Viborg

61-årige Steen Ancher har sammen med en række borgere fra Klode Mølle sendt et forslag til transportminister Benny Engelbrecht (S) om en ny linjeføring til Den Midtjyske Motorvej.

De mener, Karup-linjen er både billigere, kortere og mere skånsom for naturen end de to nuværende forslag henholdsvis øst og vest om Viborg. Samtidig peger de på, at en linje tættere på Karup vil komme erhvervslivet og de tusindvis af arbejdspladser i byen til gode.

Spar 50%

JP Viborg
Fuld adgang til
JP Viborg
3 måneder for 73,50 kr.
Hvad er JP Viborg?
JP Viborg JP.dk
Fuld adgang til
JP Viborg og JP.dk
3 måneder for 299 kr.
Allerede abonnent? Log ind her

Mere som dette

Andre læser

Mest læste

Del artiklen