• For abonnenter

Han er manden bag de udsøgte cocktails: »En Long Island kan ses som barens romkugle«

35-årige Jesper Skov kommer ud af det aarhusianske barmiljø og brænder for at skabe den perfekte balance i en cocktail, for så kan den sparke dig bagover. Mød barchefen på det nyopstartede Peak 12 Hotel.

Artiklens øverste billede
Jesper Skov blev headhuntet til stillingen som barchef for Bar Flora på Peak 12 Hotel i sommer. 1. august skiftede han derfor Aarhus ud med en arbejdsplads i Viborg. Fotos: Emma Amalie Oxenbøll
Hvis du vil vide mere om Viborg

Jesper Skov synes generelt, at der er gået lidt for meget jantelov i den. Så hvis folk spørger ham, om han laver en god Dry Martini, svarer han ja.

Men han har det svært med at blive præsenteret som Danmarks bedste bartender af Peak 12 Hotel.

Eller med at blive specifikt fremhævet, som når Viborgs ukronede Instagram-konge af cocktails, Morten Krag, peger på Bar Flora og Jesper Skov som verdensklasse.

Mere som dette

Andre læser

Mest læste

Mest læste Finans

Giv adgang til en ven

Hver måned kan du give adgang til 5 låste artikler.
Du har givet 0 ud af 0 låste artikler.

Giv artiklen via:

Modtageren kan frit læse artiklen uden at logge ind.

Du kan ikke give flere artikler

Næste kalendermåned kan du give adgang til 5 nye artikler.

Teknisk fejl

Artiklen kunne ikke gives videre grundet en teknisk fejl.

Ingen internetforbindelse

Artiklen kunne ikke gives videre grundet manglende internetforbindelse.

Denne funktion kræver Digital+

Med et Digital+ abonnement kan du give adgang til 5 låste artikler om måneden.

ALLEREDE ABONNENT?  LOG IND

Denne funktion kræver Digital+

Med et Digital+ abonnement kan du lave din egen læseliste og læse artiklerne, når det passer dig.

Teknisk fejl

Artiklen kunne ikke tilføjes til læstelisten, grundet en teknisk fejl.

Forsøg igen senere.

Del artiklen
Relevant for andre?
Del artiklen på sociale medier.