• For abonnenter

Kommunen holdt julefrokost for 380 ansatte i fredags: Julefrokoster var ikke lukket ned, lyder det samstemmende fra Wilbek og kommunaldirektør

Viborg Kommune holdt julefrokost på rådhuset men med coronapas og i færre timer end sædvanligt. 114 personer havde tirsdag fået konstateret omikron i Viborg Kommune. Sundhedsstyrelsens beslutning om at droppe isolation i tre led, letter presset i ældreplejen.

Artiklens øverste billede
Kommunaldirektør Lasse Jacobsen (til venstre) og borgmester Ulrik Wilbek (V) fortæller, at man valgte at holde fast i rådhusets julefrokost fredag, fordi samfundet fortsat er åbent, og der ikke er forbud mod julefrokoster. Foto: Collage

Hvis du vil vide mere om Viborg

28. november kunne Statens Serum Institut bekræfte, at der var konstateret to tilfælde af den nye coronavirus-variant omikron i Danmark. Aftenen før blev der holdt en julefrokost i Hersom Forsamlingshus i Viborg Kommune, og her viste det sig senere, at omikron også havde festet med og havde smittet adskillige deltagere.

Samtidig steg antallet af smittede med »almindelig« coronavirus - altså deltavarianten. Fredag 3. december var Viborg Kommune vært for en julefrokost for sine ansatte på rådhuset. Her var omkring 380 ansatte samlet.

Det skete efter nøje overvejelse og efter mange snakke frem og tilbage, lyder det fra kommunaldirektør i Viborg Kommune, Lasse Jacobsen.

Spar 50%

JP Viborg
Fuld adgang til
JP Viborg
3 måneder for 73,50 kr.
Hvad er JP Viborg?
JP Viborg JP.dk
Fuld adgang til
JP Viborg og JP.dk
3 måneder for 299 kr.
Allerede abonnent? Log ind her

Mere som dette

Andre læser

Mest læste

Del artiklen