• For abonnenter

Restaurantejer om Nytorv-kollapset: »Vi måtte ud i flyverdragter og gelejde gæsterne et par hundrede meter om til bagdøren«

Indehaver af spistestedet Nytorv 11, Ann Britt Bach Thomsen, overvejede at lukke restauranten, da indgangen til spisestedet var spærret af på grund af skylinerens kollaps over julemarkedet på Nytorv onsdag.

Artiklens øverste billede
Indehaver af spisestedet Nytorv 11, Ann Britt Bach Thomsen, fik en hektisk dag onsdag, da skylineren pludselig kollapsede over julemarkedet på Nytorv i Viborg lige udenfor hendes restaurant. Hun har selv en bod på torvet, som går glip af omsætning, men glæder sig over, at ingen kom til skade. Foto: Adam Liebach

Hvis du vil vide mere om Viborg

Onsdag udviklede sig pludselig i en helt anden retning end forventet for restaurantindehaver Ann Britt Bach Thomsen, der har spisestedet Nytorv 11 i Viborg.

Om morgenen - omkring klokken ni - kollapsede skylineren over julemarkedet på Nytorv, hvilket førte til afspærring af torvet, indtil Midtjysk Brand & Redning fik skåret teltdugen ned. Ingen kom til skade under kollapset, og julemarkedet genopstår i en anden form på lørdag.

Det glæder Ann B

Spar 50%

JP Viborg
Fuld adgang til
JP Viborg
3 måneder for 73,50 kr.
Hvad er JP Viborg?
JP Viborg JP.dk
Fuld adgang til
JP Viborg og JP.dk
3 måneder for 299 kr.
Allerede abonnent? Log ind her

Mere som dette

Andre læser

Mest læste

Del artiklen