Held i uheld: Politiet fandt 155.000 kr. i havareret personbil

Onsdagen gik for Midt- og Vestjyllands Politi med at rykke ud til trafikuheld efter snefaldet - en enkelt ulykke var lidt specielt.

Artiklens øverste billede
Lidt før kl. 15:00 ender en personbil med en mand og en kvinde i grøften ved Nørreåvej. Arkivfoto: Anders Brohus

Hvis du vil vide mere om Viborg

Midt- og Vestjyllands Politi havde onsdag travlt med at rykke ud til trafikuheld efter trafikuheld i Viborg og omegn.

Det skete efter den massive mængde sne, der var faldet i løbet af natten og dagen.

Tidligt om morgenen kørte en mand i personbil ind i en fodgænger ved krydset Banegårds Alle og Vesterbrogade. Heldigvis kom fodgængeren, en 17-årig mand, ikke tilskade, da farten var lav.

Føreren af bilen er dog blevet sigtet for ikke at holde vigepligt og at køre ind i en person.

Ved nitiden ender en bus og en lastbil på tværs af vejen ved Hans Tausens Alle og Bisp Gunners Vej. Vejen var derefter spærret indtil næsten halvelleve-tiden. Med hjælp fra nogle landbrugsskoleelever blev flere biler påvirket af situationen også skubbet fri.

Også omkring halvellevetiden får politiet en anmeldelse om hasarderet kørsel. Det viser sig at dreje om en billist, der er kørt igennem tre røde lys - simpelthen fordi bilen ikke kunne standse på grund af vejrforholdene.

Sportstaske fyldt med penge

Lidt før kl. 15:00 ender en personbil med en mand og en kvinde i grøften ved Nørreåvej. Politiet og ambulance ankommer til stedet, hvorefter de to personer bliver kørt med på hospitalet.

Derefter vil politiet tjekke bilen for deres personlige ejendele, som personerne kan få med på hospitalet. Men i bilen finder politiet en sportstaske med 155.000 kr. i kontanter, hvilket må siges at være en smule mistænkeligt.

Personerne fra bilen kan ikke redegøre for kontanterne, og derfor kontakter politiet Toldstyrelsen, hvor det bliver oplyst, at manden har en stor gæld til det offentlige.

Derfor konfiskerer politiet 142.900 kr. for at hjælpe manden af med sin gæld. Der kan man vist tale om held i uheld - afhængigt af øjnene der ser.

Politiet opfordrer fortsat til, at trafikanter kører forsigtigt.

Hvis du vil vide mere om Viborg

Mere som dette

Andre læser

Mest læste

Del artiklen