• For abonnenter

Hospitalsdirektør om pres på sygehusene: »Det er vigtigt, befolkningen har forståelse for, at ventelisterne kan blive længere«

En række årsager er baggrunden for, at sygehusene i Hospitalsenhed Midt - herunder Regionshospitalet i Viborg - er pressede, oplyser hospitalsdirektør Thomas Balle Kristensen. Han opfordrer derfor til, at flere bliver vaccinerede for at minimere presset fra smitsomme sygdomme.

Artiklens øverste billede
Hospitalsdirektør i Hospitalsenhed Midt, Thomas Balle Kristensen, fortæller, at sygehusene - herunder Regionshospitalet i Viborg - er pressede af en række årsager. Borgerne skal forvente, behandling kan blive udskudt. Foto: Agata Lenczewska-Madsen

Hvis du vil vide mere om Viborg

Mandag aften holdt regeringen og sundhedsmyndighederne pressemøde om coronasituationen, og hvad man ønsker at gøre for at forhindre overbelastning af sygehusvæsnet. Ønsket er genindførelse af coronapasset.

Sundhedsstyrelsen offentliggjorde i fredags, at man vurderer, at de danske sygehuse er i stor risiko for at blive overbelastede i løbet af efteråret og vinteren.

Den bekymring deler hospitalsdirektør i Hospitalsenhed Midt - herunder Regionsho

Spar 50%

JP Viborg
Fuld adgang til
JP Viborg
3 måneder for 73,50 kr.
Hvad er JP Viborg?
JP Viborg JP.dk
Fuld adgang til
JP Viborg og JP.dk
3 måneder for 299 kr.
Allerede abonnent? Log ind her

Mere som dette

Andre læser

Mest læste

Del artiklen