• For abonnenter

26 år, skizofren og tidligere alkoholiker: »Mathias har gjort mig til en bedre udgave af mig selv - uden ham var jeg aldrig holdt op med at drikke«

Jaqueline Ravn Valbjørn er én af de psykisk sårbare, der både har en diagnose og har selvmedicineret sig med alkohol. Godt hjulpet af kærligheden er hun nu tørlagt alkoholiker, har tabt sig 50 kilo og fundet ro med sin diagnose. Og hun har oven i købet fået overskud til at indsamle julegaver til børn fra sårbare familier.

Artiklens øverste billede
Kærlighed kan meget og for 26-årige Jaqueline Ravn Valbjørn har kærligheden betydet, at hun har stoppet sit alkoholmisbrug. Foto: Jane Gisselmann

Hvis du vil vide mere om Viborg

For to år siden sad Jaqueline Ravn Valbjørn på stuegulvet i sin lejlighed i Viborg klokken 10 om formiddagen - og havde drukket fire flasker vin.

I dag er hun tørlagt alkoholiker og har ikke drukket en dråbe alkohol i halvandet år. Hun var kun 14 år gammel, da alkoholmisbrug tog fart. Jaqueline Ravn Valbjørn har mange nederlag med sig i rygsækken. Hun har en skizofreni-diagnose og har samtidig haft problemer med depression og angst. I flere år har hun ca.

Spar 50%

JP Viborg
Fuld adgang til
JP Viborg
3 måneder for 73,50 kr.
Hvad er JP Viborg?
JP Viborg JP.dk
Fuld adgang til
JP Viborg og JP.dk
3 måneder for 299 kr.
Allerede abonnent? Log ind her

Mere som dette

Andre læser

Mest læste

Del artiklen