• For abonnenter

Viborgs surdejs-par guider: 5 råd til surdejsbagning

Her er fem råd fra Peter Jespersen og Anne Sofie Brasen fra Simpel Surdej Studio til, hvordan du selv kommer i gang med at bage surdejsbrød.

Artiklens øverste billede
Det er simpelt at bage med surdej, fordi du kun skal bruge salt, vand og mel. Til gengæld er det mindre simpelt, når det kommer til bageprocessen, der har lidt flere steps. Foto: Emma Amalie Oxenbøll

Hvis du vil vide mere om Viborg

Måske synes du, det virker som et overskueligt projekt at bage med surdej. Måske mestrer du det allerede.

Det kan for begyndere virke som en omfattende proces at gå i gang med surdejsbagningen.

Iværksætterne og surdejsentusiasterne Peter Jespersen og Anne Sofie Brasen, der står bag Simpel Surdej Studio i Viborg, har her fem gode råd til, hvad du skal være opmærksom på, når du går i gang.

De anbefaler først og fremmest a

Spar 50%

JP Viborg
Fuld adgang til
JP Viborg
3 måneder for 73,50 kr.
Hvad er JP Viborg?
JP Viborg JP.dk
Fuld adgang til
JP Viborg og JP.dk
3 måneder for 299 kr.
Allerede abonnent? Log ind her

Mere som dette

Andre læser

Mest læste

Del artiklen