Kokken tilbyder hærværksmænd stjerneskud for at indrømme gerning

Natten til tirsdag blev Kokken på Gl. Skivevej udsat for hærværk. Nu tager indehaveren alternative midler i brug for at finde gerningsmændene.

Artiklens øverste billede
Ketty Larsen kunne via et overvågningskamera se, hvordan to unge mænd flåede sin butiks banner ned. Foto: Kokken

»Jeg har selv været ung engang og kender godt til det at komme til at lave noget dumt i kådhed«.

Sådan lyder det i et facebookopslag fra spisestedet Kokken på Gl. Skivevej, der natten til tirsdag blev udsat for hærværk.

Det er skrevet af indehaver Ketty Larsen, som via et overvågningskamera kunne se, hvordan to unge mænd kl. 02.55 i nat flåede butikkens banner ned.

»Ofte er jeg lidt utraditionel med sådan nogle ting. Så tænkte jeg lige her i morges, ’hvad pokker skal du gøre’, da vi så, det var væk,« siger Ketty Larsen, som har haft butikken i snart 33 år.

Hun besluttede sig for at række ud via Facebook i håb om, at nogle kunne pege hende i retning af de unge mænd. Ikke for at skælde dem ud eller melde dem til politiet. Men for at de forhåbentligt kan lære noget af episoden.

»Det er ikke, fordi det er en katastrofe. Men måske du kan forhindre det fremover ved at bede dem om at henvende sig,« siger hun.

Og hvis de ender med at melde sig selv, så kan de se frem til Kokkens stjerneskud.

Ketty Larsen er dog endnu ikke kommet nærmere, hvem gerningsmændene er.

»Jeg håber, det ender med, at de kommer. Det kunne være rigtig dejligt. De skal ikke få et ondt ord fra min side, hvis de møder. Hvis de kommer, kunne jeg godt finde på at grine lidt af det,« siger Ketty Larsen.

Siden facebookopslaget er det væltet ind med reaktioner. Og det har nu endda måske vist sig, at den efterfølgende omtale har været godt for den selvstændige erhvervskvinde.

»Som forretningsdrivende er jeg da utroligt glad for det,« siger Ketty Larsen med et grin.

Mere som dette

Mest læste

Del artiklen