• For abonnenter

Efter en arbejdsulykke skiftede tidligere landmand køer ud med sex og parterapi

En ko kom i vejen for, at Simone Villumsen kunne fortsætte som landmand. I stedet har hun valgt at blive sexolog og parterapeut og er for nylig blevet ansat i praksis i Løvel.

Artiklens øverste billede
Simone Villumsen, 28 år, arbejdede på et landbrug i Esbjerg, før hun vendte tilbage til Viborg som sexolog og parterapeut. Foto: Privatfoto

Bliv klogere på Viborg. Klik her for at få fuld adgang til alt indhold på JP Viborg. Bliv opdateret på Viborg alle hverdage med JP Viborgs nyhedsbrev, eller besøg jpviborg.dk for det mest aktuelle indhold lige nu. Du kan også skrive til os eller tippe os om emner her.

Et usundt forhold, et uheld med en ko og en forståelse for, at seksualitet er en vigtig del af vores menneskelige velbefindende, skulle der til, før 28-årige Simone Villumsen skiftede titlen som landmand ud med sexolog og parterapeut.

Det lå ikke oprindeligt i kortene, for hun ville gerne arbejde med kvæg. Simone Villumsen, der er vokset op i Viborg, nåede også at arbejde på et landbrug, før hun skiftede retning, da en ulykke betød, at hun måtte ændre kurs.

»Folk kiggede i forvejen lidt underligt på mig, fordi jeg var kvinde i landbruget. Men det er nok endnu mere usædvanligt, at jeg så bagefter har uddannet mig til sexolog og parterapeut,« siger hun.

Prøv JP Viborg
for 1 kr. resten af året

Hvad er JP Viborg?

Køb JP.dk inkl. JP Viborg
for 150 kr. resten af året

Allerede abonnement? Log ind her

Mest læste

Del artiklen