- For abonnenter
Madanmeldelse: Madindustrien har intet med industrielt fremstillet mad at gøre - tværtimod
Lars Thrane er ny madanmelder hos JP Vejle, og den kokkeuddannede anmelder fik en velsmagende og god debut.
Her har jeg da været før - altså på Tartan Pub.
En svag erindring om en svunden tid, hvor vi bestilte fadøl, drak Jack Daniels med æblemost og dansede med pigerne til den lyse morgen, dukker frem fra min hukommelse.
Nu er jeg her igen, denne gang gæster jeg dog ikke Tartan Pub, men derimod Madindustrien.
Restauranten ligger i en lille smøge midt på Dæmningen, mellem Tortilla Flats og Barmix, med Nari Sushi i bunden og lige over for Tartan Pub. I spidsen for Madindustrien står Michele Setuko Ohira Poulsen, der har en fortid i Sydbank.
En dag sagde hun op, hun ville åbne en restaurant og åbnede Madindustrien, der ifølge rygterne rangeres som en af Vejles bedste og hyggeligste restauranter.
Det er tid til at trykteste rygterne.