• For abonnenter

Madanmeldelse: Madindustrien har intet med industrielt fremstillet mad at gøre - tværtimod

Lars Thrane er ny madanmelder hos JP Vejle, og den kokkeuddannede anmelder fik en velsmagende og god debut.

Artiklens øverste billede
Denne dessert skaber både drømme og tanker dagen efter, hvis det står til JP Vejles madanmelder. Foto: Lars Thrane

Hov, det her indhold benytter cookies

På denne plads ville vi rigtig gerne have vist dig indholdet, men det kan vi desværre ikke, da du har fravalgt cookies. Vil du se indholdet skal du acceptere Marketing og Statistik, det gør du her: opdater dit samtykke.

Her har jeg da været før - altså på Tartan Pub. 

En svag erindring om en svunden tid, hvor vi bestilte fadøl, drak Jack Daniels med æblemost og dansede med pigerne til den lyse morgen, dukker frem fra min hukommelse. 

Nu er jeg her igen, denne gang gæster jeg dog ikke Tartan Pub, men derimod Madindustrien. 

Restauranten ligger i en lille smøge midt på Dæmningen, mellem Tortilla Flats og Barmix, med Nari Sushi i bunden og lige over for Tartan Pub. I spidsen for Madindustrien står Michele Setuko Ohira Poulsen, der har en fortid i Sydbank.

En dag sagde hun op, hun ville åbne en restaurant og åbnede Madindustrien, der ifølge rygterne rangeres som en af Vejles bedste og hyggeligste restauranter.

Det er tid til at trykteste rygterne.  

Mere som dette

Andre læser

Mest læste

Mest læste Finans

Giv adgang til en ven

Hver måned kan du give adgang til 5 låste artikler.
Du har givet 0 ud af 0 låste artikler.

Giv artiklen via:

Modtageren kan frit læse artiklen uden at logge ind.

Du kan ikke give flere artikler

Næste kalendermåned kan du give adgang til 5 nye artikler.

Teknisk fejl

Artiklen kunne ikke gives videre grundet en teknisk fejl.

Ingen internetforbindelse

Artiklen kunne ikke gives videre grundet manglende internetforbindelse.

Denne funktion kræver Digital+

Med et Digital+ abonnement kan du give adgang til 5 låste artikler om måneden.

ALLEREDE ABONNENT?  LOG IND

Denne funktion kræver Digital+

Med et abonnement kan du lave din egen læseliste og læse artiklerne, når det passer dig.

Teknisk fejl

Artiklen kunne ikke tilføjes til læselisten, grundet en teknisk fejl.

Forsøg igen senere.

Del artiklen
Relevant for andre?
Del artiklen på sociale medier.

Du kan ikke logge ind

Vi har i øjeblikket problemer med vores loginsystem, men vi har sørget for, at du har adgang til alt vores indhold, imens vi arbejder på sagen. Forsøg at logge ind igen senere. Vi beklager ulejligheden.

Du kan ikke logge ud

Vi har i øjeblikket problemer med vores loginsystem, og derfor kan vi ikke logge dig ud. Forsøg igen senere. Vi beklager ulejligheden.