• For abonnenter

Det har taget flere år: Her er hemmeligheden bag årets ret

I årevis har Nicolaj Møller arbejdet på sin saltede helleflynder med dashi og kaviar, men nu er den lige præcis der, hvor den skal være.  

Artiklens øverste billede
Nicolaj Møller fik allerede interessen for fisk som barn, da hans far var fisker. Foto: Restaurant Treetop/Facebook
Hvis du vil vide mere om Vejle

I selskab med blandt andre Søllerød Kro og Geranium var Nikolaj Møller klar over, at konkurrencen var hård. Ved siden af de andres blomsterdekorerede anretninger, syntes han pludselig, at hans bud på årets fiskeret så »lidt fesen ud«.

Men det blev i virkeligheden rettens styrke, mener køkkenchefen

Mere som dette

Andre læser

Mest læste

Mest læste Finans

Giv adgang til en ven

Hver måned kan du give adgang til 5 låste artikler.
Du har givet 0 ud af 0 låste artikler.

Giv artiklen via:

Modtageren kan frit læse artiklen uden at logge ind.

Du kan ikke give flere artikler

Næste kalendermåned kan du give adgang til 5 nye artikler.

Teknisk fejl

Artiklen kunne ikke gives videre grundet en teknisk fejl.

Ingen internetforbindelse

Artiklen kunne ikke gives videre grundet manglende internetforbindelse.

Denne funktion kræver Digital+

Med et Digital+ abonnement kan du give adgang til 5 låste artikler om måneden.

ALLEREDE ABONNENT?  LOG IND

Denne funktion kræver Digital+

Med et abonnement kan du lave din egen læseliste og læse artiklerne, når det passer dig.

Teknisk fejl

Artiklen kunne ikke tilføjes til læselisten, grundet en teknisk fejl.

Forsøg igen senere.

Del artiklen
Relevant for andre?
Del artiklen på sociale medier.

Du kan ikke logge ind

Vi har i øjeblikket problemer med vores loginsystem, men vi har sørget for, at du har adgang til alt vores indhold, imens vi arbejder på sagen. Forsøg at logge ind igen senere. Vi beklager ulejligheden.

Du kan ikke logge ud

Vi har i øjeblikket problemer med vores loginsystem, og derfor kan vi ikke logge dig ud. Forsøg igen senere. Vi beklager ulejligheden.