• For abonnenter

Blev konstateret ordblind: I dag er Frederik Havn souschef på MeMu Bistro & Bar

Han er et ambitiøst menneske, som holder meget af at dygtiggøre sig, og han elsker jargonen i et køkken uden flyvende gryder og brandsår til eleverne.

Artiklens øverste billede
Frederik Havn holder meget af jargonen i et køkken, men det skal være med respekt og glimt i øjet, understreger souschefen hos MeMu Bistro & Bar. Foto: Flemming Linnebjerg
Hvis du vil vide mere om Vejle

Ti-øren faldt i kabyssen midt ude i Grønlandshavet.

Her stod Frederik Havn på et af militærets skibe, hvor han sørgede for dagens kulinariske højdepunkter for besætningen.

Ti-ørens fald gik godt nok lidt imod advarslerne fra hans kokkeuddannede far - »det er hårdt, arbejdstiderne er skæve, og lønnen er dårlig.«

Mere som dette

Andre læser

Mest læste

Mest læste Finans

Del artiklen

Giv adgang til en ven

Hver måned kan du give adgang til 5 låste artikler.
Du har givet 0 ud af 0 låste artikler.

Giv artiklen via:

Modtageren kan frit læse artiklen uden at logge ind.

Du kan ikke give flere artikler

Næste kalendermåned kan du give adgang til 5 nye artikler.

Teknisk fejl

Artiklen kunne ikke gives videre grundet en teknisk fejl.

Ingen internetforbindelse

Artiklen kunne ikke gives videre grundet manglende internetforbindelse.

Denne funktion kræver Digital+

Med et Digital+ abonnement kan du give adgang til 5 låste artikler om måneden.

ALLEREDE ABONNENT?  LOG IND

Denne funktion kræver Digital+

Med et Digital+ abonnement kan du lave din egen læseliste og læse artiklerne, når det passer dig.

Teknisk fejl

Artiklen kunne ikke tilføjes til læstelisten, grundet en teknisk fejl.

Forsøg igen senere.