• For abonnenter

To æg og en kaffe – så er han klar til den jyske Tour-etape

Efter otte år på World Touren kan vejlensiske Martin Mortensen snildt cykle Tourens 3. etape fra Vejle til Sønderborg uden at spise ret meget. Men han råder motionisterne til ikke at gøre det samme.

Foto: Joachim Ladefoged
Hvis du vil vide mere om Vejle

»Det er da ikke nok brændstof til sådan en lang tur,« ryger det ud af mig.

Vi klikker i pedalerne foran den ikoniske bygning Fjordenhus på Vejles havnefront, hvor der er start på 3. etape af årets udgave af Tour de France.

Første samtaleemne er, hvad vi har fået til morgenmad. Med udsigt til 182 km, en masse bakker og modvind det meste af dagen, har jeg sørget for at fylde depoterne op. En dyb tallerken fyldt til kanten med havregryn og min mors hjemmelavede mysli, en banan, en energibar, en kop kaffe og to glas vand.

Min makker har været noget mere tilbageholdende. En kop kaffe og to æg.

Jeg har kørt cykelløb her, men jeg har aldrig før set, hvor smukt her er.

Martin Mortensen, tidl. professionel cykelrytter

»Er du på kur?«

Mere som dette

Andre læser

Mest læste

Mest læste Finans

Giv adgang til en ven

Hver måned kan du give adgang til 5 låste artikler.
Du har givet 0 ud af 0 låste artikler.

Giv artiklen via:

Modtageren kan frit læse artiklen uden at logge ind.

Du kan ikke give flere artikler

Næste kalendermåned kan du give adgang til 5 nye artikler.

Teknisk fejl

Artiklen kunne ikke gives videre grundet en teknisk fejl.

Ingen internetforbindelse

Artiklen kunne ikke gives videre grundet manglende internetforbindelse.

Denne funktion kræver Digital+

Med et Digital+ abonnement kan du give adgang til 5 låste artikler om måneden.

ALLEREDE ABONNENT?  LOG IND

Denne funktion kræver Digital+

Med et abonnement kan du lave din egen læseliste og læse artiklerne, når det passer dig.

Teknisk fejl

Artiklen kunne ikke tilføjes til læstelisten, grundet en teknisk fejl.

Forsøg igen senere.

Del artiklen
Relevant for andre?
Del artiklen på sociale medier.