Vejle Boldklub henter tredje spiller på to dage

Vejle Boldklub har hentet forstærkning til midtbanen, hvor 26-årig ghaneser skal være med til at sikre klubben et godt forår i Superligaen.

Artiklens øverste billede
Ebenezer Ofori er i gang med sin anden periode i AIK, men han spillede kun 16 gange i sidste sæson for AIK, og de fleste af de kampe var som indskifter. Foto: Vejle Boldklub

Onsdag hentede de spanske Raul Albentosa og svenske Lucas Hägg Johansson, og nu kan Tipsbladet fortælle, at der igen er hvid røg i Vejle Boldklub.

Denne torsdag er det så til midtbanen, at klubben har fundet en forstærkning.

Tipsbladet forstår, at Vejle Boldklub henter ghanesiske Ebenezer Ofori, og klubben ventes snart selv at kunne præsentere ham.

Den 26-årige centrale midtbanemand er på kontrakt i AIK, og Vejle Boldklub lejer i første omgang spilleren for resten af denne sæson. Vejlenserne har sikret sig en købsoption, hvis det viser sig at blive et godt match.

Ebenezer Ofori har spillet i AIK siden januar 2020, og det er en spiller, der kommer med erfaring fra Bundesligaen og VfB Stuttgart. Han spillede i den tyske klub fra 2017-2020 - afbrudt af et lejeophold i New York City fra foråret 2018 og godt to år frem.

Ofori er i gang med sin anden periode i AIK, men han spillede kun 16 gange i sidste sæson for AIK, og de fleste af de kampe var som indskifter.

Aftalen står til at løbe ud 31. december 2023, men en del tyder på, at han ikke har en rolle på den lange bane i AIK, og nu får Vejle Boldklub altså forkøbsret på spilleren, som man får muligheden for at se an i foråret.

Ghaneseren har ni A-landskampe på cv’et, og i Vejle Boldklub skal han kæmpe med navne som Jacob Schoop, Saeid Ezatolahi og Hans Høllsberg om spilletid centralt på midtbanen.

VB ligger sidst i dansk fodbolds bedste række og går ind til et svært forår, hvor man ligger syv point efter FC Nordsjælland, der er over nedrykningsstregen.

Svenske AIK har siden bekræftet lejeaftalen med Vejle Boldklub.

/ritzau/

Mere som dette

Andre læser

Mest læste

Del artiklen