• For abonnenter

»Vi giver absolut ikke op endnu«: Borgere tror stadig på løsning, selvom minister vil lade uønskede asylansøgere flytte til byen

Ministerens opbakning til at lade 15 yderst krævende asylansøgere flytte til byen, får ikke lokalformand i Sandvad til at opgive kampen for, at gruppen ikke ender i landsbyen. Sandvad-borgerne får støtte fra Kristian Thulesen Dahl, som ser flere muligheder for, at asylansøgerne alligevel ikke ender i byen.

Artiklens øverste billede
Lars Lindholm, formand for Hovedkær Lokalråd, der blandt andet dækker Sandvad. Han og de øvrige beboere mener stadig, de kan overbevise Udlændingestyrelsen om, at en gruppe asylansøgere ikke skal placeres i den lille by. Privatfoto

Hvis du vil vide mere om Vejle

Borgerne i Sandvad har ikke tænkt sig at opgive kampen for at undgå, at stærkt krævende asylansøgere, der også kan være dømt for alvorlig kriminalitet, snart flytter ind på det lokale asylcenter.

Torsdag middag gav udlændinge- og integrationsminister Mattias Tesfaye (S) på et samråd sin fulde støtte til Udlændingestyrelsens planer om at indkvartere omkring 15 på Center Sandvad.

Gruppen vil bestå af mennesker med psykiske eller fysiske funktion

Spar 50%

JP Vejle
Fuld adgang til
JP Vejle
3 måneder for 73,50 kr.
Hvad er JP Vejle?
JP Vejle JP.dk
Fuld adgang til
JP Vejle og JP.dk
3 måneder for 299 kr.
Allerede abonnent? Log ind her

Mere som dette

Andre læser

Mest læste

Del artiklen