Vejle ramt af stribevis af trafikuheld: En person er død

Pga. flere uheld har området omkring Vejle været hårdt ramt af kø tirsdag.

Artiklens øverste billede
Ulykken skabte massiv kø. Foto: LocalEyes.

Hvis du vil vide mere om Vejle

Sydøstjylland har tirsdag eftermiddag og aften været hårdt ramt af trafikuheld.

Bl.a. er en person tirsdag aften afgået ved døden i en trafikulykke på midtjyske motorvej tæt ved sammenfletningen med østjyske motorvej i sydgående retning. Det skriver Vejle Amts Folkeblad.

Ulykken betyder, midtjyske motorvej frem til ca. kl. 20.30 var helt spærret. Et spor er tirsdag aften genåbnet, mens der stadig er kø, der skal afvikles, det skriver Vejdirektoratet på Twitter.

Ulykken skete, da en bilist kørte op bag i en lastbil omkring kl. 18.30. En person i bilen er i den forbindelse blevet dræbt. Årsagen til dette uheld skal delvist findes i, at der havde været et uheld længere mod syd, som gav kø.

Ramt af mange uheld

Tidligere på eftermiddagen skete der nemlig et andet uheld, som også spærrede motorvejen. Omkring kl. 17 skete et uheld ved Vejle Nord, som også betød massive køproblemer i sydgående retning. Køen bredte sig både op ad Østjyske Motorvej og Midtjyske Motorvej.

Pga. uheldene har motorvejsnettet været ramt af massive køproblemer hele eftermiddagen og aftenen.

Vagtchefen ved Sydøstjyllands Politi fortæller til Vejle Amts Folkeblad, at der har været 13 trafikuheld i kredsen i dag, og at politiet derfor har haft særligt travlt tirsdag.

Udover uheldene på motorvejene kørte to lastbiler tidligere på eftermiddagen sammen ved Uldum, hvilket spærrede Hovedvejen.

Mere som dette

Andre læser

Mest læste

Del artiklen