Region Syddanmark skruer op for vaccineindsatsen

Regionens klare opfordring til borgerne er, at de skal blive vaccineret. Derfor bliver der nu også skruet op for indsatsen.

Artiklens øverste billede
Mandag var der 6.000 tider til vaccination i denne uge. Arkivfoto: Nhac Nguyen/AFP

Region Syddanmark arbejder hårdt på at sikre flere tider til vaccination på regionens vaccinationscentre og ansætter nu flere til at tage telefoner på regionens corona-callcenter.

Det skriver regionen i en pressemeddelelse.

I disse dage modtager alle syddansere over 65 år en invitation til deres tredje vaccinationsstik, og ambitionen er, at alle, der får en indkaldelse, skal kunne booke tid inden for en uge. Regionen forventer, at setuppet er klart inden for de næste par uger.

»Det er vores klare opfordring til borgerne, at de skal blive vaccineret. Det handler både om de, der endnu ikke er i gang med deres vaccinationsforløb, og de, der lige nu bliver inviteret til en tredje vaccination mod covid-19. Men det kræver selvfølgelig, at regionen står klar med tider, hjælp og gode rammer for at få selve stikket. Langt de fleste inviterede har indtil nu kunne booke en tid uden problemer, men med det store antal nye inviterede sidste uge, er der en del, som har ledt forgæves efter tid eller har ringet forgæves til vores corona-callcenter,« siger Kurt Espersen, koncerndirektør i Region Syddanmark, i pressemeddelelsen.

Region Syddanmark har i øjeblikket overordnet set rigeligt ledige vaccinationstider. Mandag 6.000 ledige vaccinationstider til denne uge fordelt på tværs af regionen. I næste uge var der 17.000 ledige tider til vaccination. Antallet af tiderne ændrer sig i takt med, at tiderne bookes.

Mere som dette

Andre læser

Mest læste

Del artiklen