Ny Børnebog: Kan man blive venner med en tissemyrer, hvis man er nysgerrig nok?

Astrid Westergaard fra Vejle sætter i en ny børnebog fokus på atypiske venskaber og nysgerrighed på verden.

Artiklens øverste billede
Astrid Westergaard fra Vejle er aktuel med børnebogen ”Babuska & Lille Blob – verdens allerbedst venner”. Foto: Byens Forlag

Hvis du vil vide mere om Vejle

Hvad skal man stille op, hvis man møder en tissemyre, som tisser på ens næse?

Uden at afsløre for meget, så kan du måske få svaret, hvis du tager med Babuska og Lille Blob ud i den store verden via børnebogen ”Babuska & Lille Blob – verdens allerbedst venner”. Den er skrevet af vejlensiske Astrid Westergaard og illustreret af hendes datter Lisbeth Westergaard Hansen, der bor i København.

»Den store verden ligger ikke længere væk end lige uden for din dør. Så det er bare med at åbne døren og træde ud i den. Her kan du møde nye venner, som – selvom de måske kommer til at ’tisse dig på næsen’ uden at ville det – sagtens kan blive dine allerbedste venner. Man kan jo meget, når begge parter sætter sig for at finde en løsning,« siger Astrid Westergaard i en pressemeddelelse.

Et familieprojekt kom til verden

At både Astrid Westergaard og hendes datter er nævnt ovenfor er langt fra tilfældigt. Bogen er nemlig kommet til verden som et familieprojekt og en gave til familiens kommende barnebarn. Astrid Westergaards mand og de to øvrige søskende har også bidraget med input til bogen.

Samtidig er forhåbningen, at bogen, der udkom 18. oktober på Byens Forlag, kan skabe glæde hos andre nybagte forældre og børn.

Nysgerrighed er især en egenskab, som Astrid Westergaard gerne vil give de små med helt fra starten af via bogen. Forældre og andre ældre læsere vil samtidig blive mindet om, hvor vigtig en egenskab, det er.

Hvis du vil vide mere om Vejle

Mere som dette

Andre læser

Mest læste

Del artiklen